reklama
Nia
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 508651 a to moje 4,5 cm szczescia
troche slabo widac ale na monitorze byl duzo lepszy widok
a dziecko strasznie ruchliwe 
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Widać, widać 
Spory młody człowiek!!!

Spory młody człowiek!!!
Nia GRATULACJE !!!!!
Te nasze fasole coraz bardziej przypominają małych ludzików :-) Mam nadzieję, że na wizycie 25-10 też zobaczę takiego bobasa. Już się nie mogę doczekać. Jak będę musiała czekać do 8-11 to chyba nie wytrzymam i pójdę gdzieś prywatnie żeby go trochę popodglądać
Te nasze fasole coraz bardziej przypominają małych ludzików :-) Mam nadzieję, że na wizycie 25-10 też zobaczę takiego bobasa. Już się nie mogę doczekać. Jak będę musiała czekać do 8-11 to chyba nie wytrzymam i pójdę gdzieś prywatnie żeby go trochę popodglądać

Kasienkadg
Nia - super, gratki
marciosz
Hej Dziewczyny 
Za godzinę jadę na wizytę. Zobaczymy jak maleństwo rośnie. Niestety, zrobiłam badania hormonów TSH i okazało się, że wyniki złe i najprawdopodobniej choruję na niedoczynność tarczycy. Mam skierowanie do endokrynologa i trzeba będzie coś działać, chociaż nie uśmiecha mi się branie hormonów w ciąży. Pół roku temu też robiłam badania i były w normie. Chyba muszę się wybrać nad morze...
Za godzinę jadę na wizytę. Zobaczymy jak maleństwo rośnie. Niestety, zrobiłam badania hormonów TSH i okazało się, że wyniki złe i najprawdopodobniej choruję na niedoczynność tarczycy. Mam skierowanie do endokrynologa i trzeba będzie coś działać, chociaż nie uśmiecha mi się branie hormonów w ciąży. Pół roku temu też robiłam badania i były w normie. Chyba muszę się wybrać nad morze...
hej dziewcyzny
dzisiaj już udało się - i mama po zabiegu odpoczywa i ja po USG
adrenalina zeszła
)) szczerze mówiac to nie mam ani pomiarów, ani nawet nie wiem czy ludzik ma po dwie ręce i nogi, bo straszniy mruk był lekarz, ale jest kość nosowa i przezierność 1,5:-) jak zapytałam, to tylko powiedział, ze z USG wygląda, ze wszystko w porządku, główka i struktury wewnątrz OK, przepływy OK, serducho OK. brali mi też krew i po wyniki całego badania w następną srodę - czwartek. mam dzwonić.
moze wtedy doweim sie więcej szczegółów - zrobił z 7-8 zdjeć, wiec moze też je dostanę. Jedyne co wiem, to że ludzik ma powyzej 4,5 cm bo jak mniejszy to nie badają, bo nie nadaje sie do kalkulacji czy coś takiego mówił
dzisiaj już udało się - i mama po zabiegu odpoczywa i ja po USG
moze wtedy doweim sie więcej szczegółów - zrobił z 7-8 zdjeć, wiec moze też je dostanę. Jedyne co wiem, to że ludzik ma powyzej 4,5 cm bo jak mniejszy to nie badają, bo nie nadaje sie do kalkulacji czy coś takiego mówił
reklama