reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Nia GRATULACJE !!!!!

Te nasze fasole coraz bardziej przypominają małych ludzików :-) Mam nadzieję, że na wizycie 25-10 też zobaczę takiego bobasa. Już się nie mogę doczekać. Jak będę musiała czekać do 8-11 to chyba nie wytrzymam i pójdę gdzieś prywatnie żeby go trochę popodglądać:-D

Hej Dziewczyny :)
Za godzinę jadę na wizytę. Zobaczymy jak maleństwo rośnie. Niestety, zrobiłam badania hormonów TSH i okazało się, że wyniki złe i najprawdopodobniej choruję na niedoczynność tarczycy. Mam skierowanie do endokrynologa i trzeba będzie coś działać, chociaż nie uśmiecha mi się branie hormonów w ciąży. Pół roku temu też robiłam badania i były w normie. Chyba muszę się wybrać nad morze...;)

marciosz 3mam kciuki:) czekamy na relację!!!

PS chyba dawno Cię na bb nie było:p

chmurka84 , fiołkowa - za Was też kciuki 3mam!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
hej dziewcyzny:)

dzisiaj już udało się - i mama po zabiegu odpoczywa i ja po USG :) adrenalina zeszła:))) szczerze mówiac to nie mam ani pomiarów, ani nawet nie wiem czy ludzik ma po dwie ręce i nogi, bo straszniy mruk był lekarz, ale jest kość nosowa i przezierność 1,5:-) jak zapytałam, to tylko powiedział, ze z USG wygląda, ze wszystko w porządku, główka i struktury wewnątrz OK, przepływy OK, serducho OK. brali mi też krew i po wyniki całego badania w następną srodę - czwartek. mam dzwonić.
moze wtedy doweim sie więcej szczegółów - zrobił z 7-8 zdjeć, wiec moze też je dostanę. Jedyne co wiem, to że ludzik ma powyzej 4,5 cm bo jak mniejszy to nie badają, bo nie nadaje sie do kalkulacji czy coś takiego mówił

reklama
Do góry