reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Witam
Ja juz po calej pielgrzymce po lekarzach, ale pokolei, jechalam ciut z nerwami moja, balam sie ze przez to moje chorubsko z fasolka moze byc cos nie tak, no ale po kolei:
Na USG: fasolka ma 7,6 cm od glowy do pupy (ciekawe ile z nogami pewnie z 10 cm), jest kosc nosowa, przeziernosc karkowa w normie inne wymiary rowniez, raczki i nozki prawidlowe. Jak wczesniej jest ciut starsza ta moja fasolinka niz wg OM. Oprocz tego zrobiono mi cytologie i znow zlecenia ne badania z krwi.
U internisty porazka, domowe sposoby leczenia nie daly rady:no::no:, gardlo zawalone, jakiesz szmery na oskrzelach wiec dostalam antybiotyk taki bezpieczny dla ciezarnej do tego jakis syrop na kaszel bo mam straszny:szok: jak u gruzlika.
Niestety mala tez chora i tez dostala zestaw lekow mam nadzieje ze szybko sie wykurujemy

Gratuluje pozostalym udanych wizyt

Ostatnia edycja:
reklama
Biedroneczka cieszę się z Twojej pozytywnej wizyty. Już jesteś w takim etapie ciąży, że te antybiotyki są na pewno bezpieczniejsze niż w pierwszych trzech miesiącach. Zdrówka Wam życzę!

Do góry