reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

Witam : )

To ostatnie usg maluszka 16tc. Nie powiedzieli jeszcze, jaka płeć :( ale wszystko jest w normie :)
425581_549070151788419_463294320_n.jpg

Nie wiem, po co tu w UK są lekarze.. :D chciałam się z ciocią zarejestrować do doktora bo obie chore. Ciocia przez telefon mówi, że dwie kobiety w ciąży z objawami grypy na co recepcjonistka: grypy? O nie to proszę nie przychodzić bo innych pacjentów zarazicie :szok:
Kolejne USG 14 stycznia :) i już wtedy powinnam znać płeć :D

Życzę Wam wszystkim zdrówka! :tak:

reklama
Gniecha, Noelle gratulacje, nie ma to jak dobre wieści. Noelle Twója dzidzia już spora fajnie :)
Trzymam kciuki, żeby się pokazało w całej swojej okazałośc wieczorkiem :)

No to i ja jestem po wizycie i u mnie tez wszystko ok maly jakiś leniwy i ospały był ;) mówię mały bo pani doktor stawia na chłopoczysko :) ale pewna nie jest na 100% mi się zdaję ze to co widziałam na usg to na pewno nie dziewczynka :sorry: różowe sukienunie poszły w niepamięć po wizycie odczułam jak sie rusza ale tylko raz :-(

Ostatnia edycja:
Agara ważne, że wszystko jest w porządku :-).... Fakt ja marzyłam o synku i się spełniło... :-) ale najważniejsze zawsze jest aby było zdrowe.... :-)

Aśka ja poznałam płeć w 13 tyg na usg prenatalnym, tyle, że wtedy miałam powiedziane to na 70%... a w 17 tyg mam nawet zdjęcie siusiaka tak więc na 100% i dzisiaj inna lekarka, która wykonywała USG genetyczne potwierdziła :-)

reklama
sun7 super:D a ruchy juz czujesz? co z tym lozyskiem?na przedniej scianie?? A plec malensta jaka u Ciebie? Ile wazy,ze lekarz powiedzial ze chudzinka???bo my podobny tydzien,a mi lekarz nie wypowiedzial sie co do wagi(czy 395g to duzo czy tez malo).

Agara gratulacje!!synek!!!:D Ja tez mam miec chlopca (wg moich przeczuc). Okaze sie ,mam nadzieje wieczorem,ja mam wszystkie prawie ciuchy w blekicie dla malenstwa. blyby jaja jakby sie okazalo ze to dziewuszka:D Co do ruchow kochana ,to ja na tym etapie czulam raz na pare dni jakies ruchy.Wiec spokojnie:D

Ostatnia edycja:
Do góry