reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

morfologię to mam OK. tylko raz w zyciu mi wyszła jajecznie, ale to po jelitówce było, 2 tygodnie póxniej znowu OK... i Bogu dzięki...

a o szyjkę moze zapytam, chociaż jak sobię przypomnę w jakim tempie się otwierała przy porodzie z Zosią, to chyba nie mam o co się bać... tfu, tfu, coby nie zapeszyć...

noelle, ja też mam wizytę 8...

reklama
Świetnie wieści, dziewczyny :tak:

Aniaczek - czy to tylko tak wygląda, czy Twój syn ma piękny, orli nos?;-)

Fiołkow chyba tylko tak wygląda ten nos bo na 4D wygląda całkiem inaczej z boku i z przodu, zresztą chyba nie ma po kim mieć takiego nosa. :tak:

Ja też nie wiem ile aktualnie ma moja szyjka, jak nie zapomnę zapytam 18.01. Ogólnie jestem po zabiegu i mam i tak bardzo krótką, ale ostatnio pytałam tylko jak tam szyjka i usłyszałam, że na razie nie ma się o co martwić.

Gosilek też idę 4. do lekarza.
a jakie masz przeczucie?
i powiedz coś więcej na temat wcześniej obowiązujacych zasad w szpitalu? to jakie istnieją , w których się pacjentce nie mówi?:sorry2:
ja mieszkam w Anglii wiec zasady tu inne a tym bardziej moim szpitalu gdzie najwiecej Arabek.. ze wzgledu ze usuwaly one masowo dziewczynki powstal zakaz mowienia plci dziecka, i nie patrzyli czy czarna czy biala, czy polka czy muslinka plci nei mowili , chyba ze w prywatnej przychodni,, tak bylo wieleee lat ale teraz zaostrzyli prawa aborcyjne wiec plec beda mowic, nie ma juz aborcji na widzimisie:no:

ja mieszkam w Anglii wiec zasady tu inne a tym bardziej moim szpitalu gdzie najwiecej Arabek.. ze wzgledu ze usuwaly one masowo dziewczynki powstal zakaz mowienia plci dziecka, i nie patrzyli czy czarna czy biala, czy polka czy muslinka plci nei mowili , chyba ze w prywatnej przychodni,, tak bylo wieleee lat ale teraz zaostrzyli prawa aborcyjne wiec plec beda mowic, nie ma juz aborcji na widzimisie:no:

masakra:szok:

Hej dziewczyny!!!
Byłam wczoraj u gina. Miałam mieć 4d ale lekarz odradził zrobienia i wydawania kasy niepotrzebnie ponieważ dzidzia zasłoniła buźkę raczkami. Może następnym razem się uda podglądnąć:) Zrobił mi zwykle usg i okazało się że będziemy mieć prawdopodobnie druga dziewczynkę:)

reklama
Do góry