reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

Asodis, dokladnie! Z niecierpliwoscia czekamy na poniedzialkowa relacje:-) Moze i pylcie nie sa takie wazne, ale cioteczki jak to kobiety troche ciekawskie sa:-D

reklama
reklama
We wtorek mam kolejną wizytę...i tak przypominają mi się poprzednie wizyty, szczególnie te pierwsze...kurcze jaki to był stres. Zawsze te myśli - czy wszystko bedzie dobrze, itp. Treaz jak już się czuje maleństwo, to jest jakoś inaczej. Jestem spokojniejsza. Chociaż wiadomo zawsze gdzieś te czarne myśli sie pojawiają...no ale już nie tak jak kiedyś. Pamiętam,że na początku musiałam chodzić do lekarza co 2 tyg. to wtedy nawet bałam się o tym pisać na BB(ciąza zagrozona, nie chciałam zapeszyć), dopiero po wizycie mogłam się podzielić wrażeniami.
To tak mi się zebrało...;-) na wspomnienia.
No ale jakby co, dam wam znać we wtorek:tak:

Do góry