monisia1979
Fanka BB :)
czyżby skok??
No możliwe,że się właśnie kolejny skok szykuje :-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyżby skok??
To nie wiedziałam, że ja jakąś rehabilitacyjną pozycję Tyci zapodajęPetinka ja mam zalecenie by nosić małą tyłem przyklejoną do mnie, jedną ręką podtrzymuje nóżki tak by wała wyła wygięta w łuk czy inaczej w kołyskę![]()
W związku z naszą rehabilitacją i obniżonym napięciem mięśniowym przypomniałam sobie wczoraj, że kiedyś, jak jeszcze byłyśmy w ciąży toczyła się tu dyskusja ta temat szkodliwości nospy, chodziło właśnie o to, że zażywanie jej w ciąży może powodować obniżone napięcie mięśniowe. Bardzo jestem ciekawa czy w naszym przypadku tak było. Pewnie się tego nie dowiem, a przyczyn tego napięcia może być więcej, choćby to, że Filip urodził się na przełomie 36/37 tyg., ale przez pierwsze 3 miesiące sporo tej nospy łykałam.
Kurcze ja też brałam dużo nospy(6 dziennie)ja idę na kontrolę napięcia mięśniowego za 2 tyg i też się tak zastanawiam czy przypadkiem to że są takie problemy z tym jej podnoszeniem główki to nie od nospy![]()