Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Eh, a my chyba z Nikodema będziemy musieli zrezygnować jednak, bo jak później będę mówić Nikuś to nie będzie wiadomo czy chodzi o Nikole czy o Nikodema :/
Alecta oj tam ;-) ja też Nikosia chce :-) chyba wiadomo ze chłopak będzie zresztą zdobień akurat do tego imienia jest masa ;-) co tam się przejmować będziesz jak się podoba
No właśnie nie podoba mi się AŻ na tyle żeby się przy tym imieniu upierać.
Cały czas mam nadzieję, że jednak Marysia nie okaże się chłopcem
Wczoraj nam jeszcze Adrian do głowy przyszedł.
Ehh no nie wiem jakoś żadne z chłopięcych imion nie pasuje mi tak w 100%.
Przy Tymonie od razu wiedziałam, że to jest TO imię, tak samo z Nikolą i teraz z Marysią, a dla chłopca mega problem.
Gdyby Ł. się na Kacperka zgodził to byłoby spoko, bo akurat to imię mi się bardzo podoba, ale Ł nie lubi Kacperka z Rodzinki.pl i mi się tu stawia
Mi Nikodem bardzo sie podoba ale dalam wolna reke mezowi a ten upral sie na Leo i wszystkie kolezanki zaczely zachwalac a siostra az piszczec z radosci (kocha Messiego) wiec pozostaje mi pogodzic sie z decyzja lub czekac az mezowi odwidzi sie.