bada m.
Fanka BB :)
Aza przykro mi z powodu Twojej straty,coś okropnego ( u mnie wiedziałam tylko tydzień,a też przeżyłam) teraz trzymam kciuki,Ty wiesz
musi być dobrze
A co do tego grudnia,to mam jeszcze nadzieję,że może nie,wiem ważne aby maluch był zdrowy ,ale jak pomyślę o dacie pomiędzy świętami,a sylwestrem to szkoda,dla dziecka oczywiście,później w szkole być najmłodszym ,a i w rozwoju widać różnice takie dziecko z początku roku,a takie z grudnia,ale nie mam wpływu
moja bratowa urodziła Jaśka 29 grudnia-teraz ma 2,5 roku przechlapane, po wyjściu ze szpitalu miał rocznikowo rok
musi być dobrzeA co do tego grudnia,to mam jeszcze nadzieję,że może nie,wiem ważne aby maluch był zdrowy ,ale jak pomyślę o dacie pomiędzy świętami,a sylwestrem to szkoda,dla dziecka oczywiście,później w szkole być najmłodszym ,a i w rozwoju widać różnice takie dziecko z początku roku,a takie z grudnia,ale nie mam wpływu
moja bratowa urodziła Jaśka 29 grudnia-teraz ma 2,5 roku przechlapane, po wyjściu ze szpitalu miał rocznikowo rok
Ostatnia edycja:

super
ja rozumiem po przejściach jak ktoś jest to nie rozpowiada od razu ze strachu ale jak można się wstrzymywać z radością przed samym sobą
teraz mi wstyd za to że tak głupio kiedyś mogłam myśleć ...