Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My już u drugiego dziecka uzywamy anex sporta i go bardzi polecamy . Nic się nie psuje , dobrze się prowadzi a amortyzacja jest super.Witam,mam pytanie do mamjaki wózek polecacie ?
Zastanawiam sie nad markami : Coletto Verona 3 w 1 ,, Bebetto Luca , Adamex Vicco
Może ktos mial taki i ma opinie ?![]()
ja też nie używałam żadnych poduszeksłyszałam, że poduszki, to zbędny gadżet, tak samo nie mam tej ciążowej poduchy, bo u nas malo miejsca.
ja mam aero tutis w kolorze wiśniowym. Gondola waży niecałe 3kg, materiał reaguje na pogodę i niezależnie od pogody dziecku jest komfortowo, jest przewiewnie także na wiosnę jak znalazł, nie jest za ciemny, jak chcesz, więc nie przyciąga słońca.cześć,
termin porodu mam na koniec marca, nie kupiłam jeszcze wózka, bo różnie to może być dlatego wolałam się wstrzymać. Piszę tutaj, bo akurat będę użytkować wózek w okresie wiosenno zimowym, a widzę, że tu czesc z Was już ma kupiony wózek albo nim już jezdzi, w związku z tym mam pytanie, jaki wózek polecacie, nie chciałabym żeby był bardzo ciemny ani za jasny, planuję jeszcze dzieci, dlatego chciałabym żeby był trwały i wytrzymały jednoczesnie wygodny i lekki (mieszkam na 4 piętrze bez windy), bardzo lubię spacerować, a niestety dzielnica w której mieszkam nie ma zbyt fajnych ścieżek spacerowych. Co polecacie?