reklama
Rozwiązanie
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana 
Evelyn1990
Zaangażowana w BB
To zależy czy chcesz kupić osobno gondolę i spacerówkę, wtedy można kupić spacerówkę0 parasolkę. Ale spacerówką bedziesz jezdzić jesienią, więc ja bym Ci polecała wózek dwa w 1,w tych wielofunkcyjnych wózkach robią teraz termiczne gondole z okienkami, wiec nie musisz się martwić że dziecku bedzie latem za gorąco.
reklama
Chłodna92, mnie koleżanka polecała wózek z termiczną gondolą, jest uszyty z oddychających materiałów z okienkiem wentylacyjnym, zresztą budka tez ładnie się opuszczaDziewczyny, na mnie przyszła już pora i zakup wózkajest pierwszorzędną rzeczą, którą muszę załatwić do końca tego miesiąca. Rodzę już za niedługo i wózek użytkować bede wiosna/ lato gondolę. Spacerówkę jesień zima...tak wychodzi. Czy są jakieś specjalne wózki, które pasują do pór roku?
jeżeli chcesz kupić wózek dwa w jednym, który moim zdaniem bardziej sie opłaca to polecam tutisa. Sama mam i spacerówka jest również porządna, bo nie razwidziałam mamy, które spacerują z wózkami, które wyglądają jak wózki dla lalek!
JestemMamą
Aktywna w BB
prześliczny jest! Gdybym teraz miała kupić wózek wybrałabym ten!
reklama
piękny jest! myślę, że kupun w ciemno, bo taki kolor spokojnie odsprzedasz.i co myślicie?