reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

to jakie ma ta torba wymiary że wydaje Ci się mała??
może jakąś focię pokaż troby a się oceni...
ja uważam że chyba torba i ten koszyk wystarczą... przecież będziesz tam tylko podstawowe rzeczy pakowała...:tak:

reklama
to jakie ma ta torba wymiary że wydaje Ci się mała??
może jakąś focię pokaż troby a się oceni...
ja uważam że chyba torba i ten koszyk wystarczą... przecież będziesz tam tylko podstawowe rzeczy pakowała...:tak:

tak bede tylko podstawowe rzeczy pakowac ale chce miec wsadzic jeszcze gdzies portfel, komorke i swoje rzeczy a ta torba jest malo pojemna tymbardziej koszyk, nie wyobrazam sobie ladowac tam zakupy hehe a nosic swojej normalnej torebki tez nie mam wiekszego zamiaru bo bedzie mi przeszkadzac w prowadzeniu wozka ;-) wklejam fotke koszyka i torby...to akurat nie moj wozeczek ale torbe i koszyk takie same posiadam...
123201529_a7ebb0e613_m.jpg

Ostatnia edycja:
to faktycznie małe troszkę....:eek::sorry: no zakupów to napewno tam nie spakujesz....:no:
a czasem poręczniej byłoby sobie wrzucić do kosza...
myślę że powinnaś sobie kupić jakąś torbę ...:tak: i będzie po sprawie...

klaudzia wiem z doświadczenia że do koszyka nic nie włożysz bo przy każdym krawężniku wszystko wypada. Miałam przyjemność sprawdzania tego wózka ok roku więc wiem jak to wygląda. A torba czy pojemna?? Ona jest głównie na mleko, pieluchy, jakieś ciuszki do przebrania, kremik i tyle, więcej też się nie zmieści więc zakupy odpadają :))

tak bede tylko podstawowe rzeczy pakowac ale chce miec wsadzic jeszcze gdzies portfel, komorke i swoje rzeczy a ta torba jest malo pojemna tymbardziej koszyk, nie wyobrazam sobie ladowac tam zakupy hehe a nosic swojej normalnej torebki tez nie mam wiekszego zamiaru bo bedzie mi przeszkadzac w prowadzeniu wozka ;-) wklejam fotke koszyka i torby...to akurat nie moj wozeczek ale torbe i koszyk takie same posiadam...
123201529_a7ebb0e613_m.jpg

ja tez mam taki koszyk i torbe:-)ale ja nie zamierzam zadnych zakupow robic na spacerach wiec mi to nie przeszkadza:-)Klaudia na ebayu widzialam takie cos mocowane na raczce buzza z miejscem na 2butelki i drobiazgi dla mamy>...musze poszukac to Ci wkleje to i kosztuje 10f!

ja tez mam taki koszyk i torbe:-)ale ja nie zamierzam zadnych zakupow robic na spacerach wiec mi to nie przeszkadza:-)Klaudia na ebayu widzialam takie cos mocowane na raczce buzza z miejscem na 2butelki i drobiazgi dla mamy>...musze poszukac to Ci wkleje to i kosztuje 10f!

to poprosze :-) chyba wiem o co Ci chodzi... ale i tak pewnie nad torba pomysle, moze poprzerabiam uchwyty i przyczepie torbe tam gdzie teraz jest ta czarna... ale zobacze co tam masz ciekawego dla mnie :-)

da sie jezeli zamontuje sobie haczyki :tak: ja tylko rozwazam rozne opcje, najpierw to trzeba mi torbe jakas konkretna znalezc i byle nie czarna bo ta czern mnie przeraza jakos...

też nie lubię za bardzo czerni.... niby np cały wózek czrny w jakieś białe wzorki jest ładny.... no ale dziecka bym w takim nie woziła:no:

reklama
też nie lubię za bardzo czerni.... niby np cały wózek czrny w jakieś białe wzorki jest ładny.... no ale dziecka bym w takim nie woziła:no:

sa rozne gusta, ale ja tez nie przepadam za tym zeby dzidzia byla w czarnym wozku ale to dlatego ze uwielbiam jasne kolorki... :-) poza tym tu w anglii i pewnie w irlandii jest tak samo ze 99% wozkow jest czarnych :dry:

Do góry