reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

haha haha:-D:-D:-D
chwalę się wygrałam aukcję......:rofl2::rofl2::rofl2:

oczywiście cenowa przebitka... z 1200 na 1435.... i zacięta walka....
ale jestem zadowolona.....:tak::tak::tak:
D to prawie z łózka spadł jak widział że koleś dał 1410:szok::-):-D
ale udało się nam w ostatniej sekundzie...
a oto wózeczek marzeń :
wzeczek.jpg

wzek2f.jpg

gawit a moze zapytaj w sklepie kiedy on wkońcu będzie....

Ostatnia edycja:
reklama
haha haha:-D:-D:-D
chwalę się wygrałam aukcję......:rofl2::rofl2::rofl2:

oczywiście cenowa przebitka... z 1200 na 1435.... i zacięta walka....
ale jestem zadowolona.....:tak::tak::tak:
D to prawie z łózka spadł jak widział że koleś dał 1410:szok::-):-D
ale udało się nam w ostatniej sekundzie...
a oto wózeczek marzeń :
wzeczek.jpg

wzek2f.jpg

gawit a moze zapytaj w sklepie kiedy on wkońcu będzie....

piękne kolorki ... a te kółka.... śliczności :)

Gratulacje Kam.
Ja swój dzisiaj wyprałam - tzn to co dało się wyprać:) I mam problem.. Nie mogę zdjać pokrowca z fotelika.. Czy któraś może próbowała zdjąć z maxi cosi cabrio?? Wydaje mi się, że jest na stałe przymocowany:baffled::baffled::baffled::baffled: Pasem.. i na tym pasie dynda sobie przy foteliku. Czy to możliwe??

KAM KOLORY REWELACJA! nie dziwie sie czemu chcialas wlasnie ten :-) Gratulacje!

Gratulacje Kam.
Ja swój dzisiaj wyprałam - tzn to co dało się wyprać:) I mam problem.. Nie mogę zdjać pokrowca z fotelika.. Czy któraś może próbowała zdjąć z maxi cosi cabrio?? Wydaje mi się, że jest na stałe przymocowany:baffled::baffled::baffled::baffled: Pasem.. i na tym pasie dynda sobie przy foteliku. Czy to możliwe??

Tez sie nad tym zastanawialam bo ostatnio bawilam sie nim i jak chcialam sprawdzic to wlasnie wydawalo mi sie ze jest przyczepiony. Naszczescie moj jest czysciutki, wyprala go babka ktora mi go sprzedala, nie pytalam w jaki sposob ale jak cos to przetre tylko z gory. ;-) jak dojdziesz do tego czy da sie go sciagnac to daj znac prosze, na przyszlosc sie przyda:tak:

Jej, Klaudzia.. oczywiście nie odczepiłam go.. Takie ewolucje jak dziś uskuteczniałam...W końcu oparłam fotelik na wannie i jakoś wyprałam..
Swoją drogą pokrowiec wyglądał na czysty, ale kolor wody po praniu rozwiał wątpliwości.. ;-)

dziękuję dziewczynki....:-D
w czwartek wózek będę miała już w pl....
jestem happy.....
jeszcze tylko podróż do IE zostanie... i ostatni zakup będzie z nami :tak::-)

reklama
Dziewczyny mam pytanie odnoscnie torby do wozeczka...

W moim quinny jest jedna mala torba i koszyk na zakupy ale wydaja mi sie male na moje potrzeby... chce dokupic wiec jakas torbe i powiesic na haczykach do raczki wozka... mozecie cos polecic ? albo na co zwracacie uwage przy kupnie torby itd?

A dziewczyny posiadajace buzza lub te ktore maja zamiar kupic co wy myslicie o dodatkowej torbie???? i czy warto jest kupowac teraz te spiworki, tzn czy nie sa za duze dla takich maluszkow? i czy bedziedzie je uzywac w gondolii i foteliku???? do jakiego wieku dziecko moze w nich posiedziec?

Do góry