reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Iza wklejam zdjecia buzza :) Przekonalam meza i grzecznie zniosl wozeczek :) Porobilam zdjecia, przepraszam za swiatlo ale robione wieczorem, ale przynajmniej mniej wiecej zobaczysz jak wyglada dokladnie.

Buzz ma 3 pozycje w spacerowce, siedzaca, polsiedzaca i lezaca, na zdjeciach ta pol siedzaca i lezaca duzo sie nie roznia ale w rzeczywistosci jest duza roznica :tak:

mam nadzieje ze kolorek ci sie spodoba :-)

wklejam Ci tez zdjecie z fotelikiem maxi cossi kolor ice blue reflective... chyba tak sie nazywa hehe ;-)

Załączniki

• DSC02243.JPG
    DSC02243.JPG
    61,2 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC02255.JPG
    DSC02255.JPG
    60 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC02245.JPG
    DSC02245.JPG
    58,6 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC02251.JPG
    DSC02251.JPG
    58,5 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC02254.JPG
    DSC02254.JPG
    59 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Iza wklejam zdjecia buzza :) Przekonalam meza i grzecznie zniosl wozeczek :) Porobilam zdjecia, przepraszam za swiatlo ale robione wieczorem, ale przynajmniej mniej wiecej zobaczysz jak wyglada dokladnie.

Buzz ma 3 pozycje w spacerowce, siedzaca, polsiedzaca i lezaca, na zdjeciach ta pol siedzaca i lezaca duzo sie nie roznia ale w rzeczywistosci jest duza roznica :tak:

mam nadzieje ze kolorek ci sie spodoba :-)

wklejam Ci tez zdjecie z fotelikiem maxi cossi kolor ice blue reflective... chyba tak sie nazywa hehe ;-)

:growl::sad::sad: buuu.... wykupił mi ktoś, cholera, jak sie znów pojawi, to nie będę się już czaić :wściekła/y: jest na prawdę super !!!!
dzięki Klaudzia!!

zestaw byl niepełny, ale dla mnie zadowalający...
QUINNY BUZZ 3+ gondola kolor SULPHUR-SUPER STAN!!! (753526960) - Aukcje internetowe Allegro
ne wiem za ile poszedł, bo poszedl poza allegro... wystawiony był do licytacji za minimum 999, w opcji kup teraz za 1200. Trzeba bylo kupić teraz :wściekła/y:
ale z tego co ja widze nikt go nie kupił... może napisz do sprzedającego czy wystawi Ci go na 1 dzień i już....:tak:
bo nnp napiszesz że przeoczyłaś aukcję albo coś....

iza wklejam zdjecia buzza :) przekonalam meza i grzecznie zniosl wozeczek :) porobilam zdjecia, przepraszam za swiatlo ale robione wieczorem, ale przynajmniej mniej wiecej zobaczysz jak wyglada dokladnie.

Mam nadzieje ze kolorek ci sie spodoba :-)

wklejam ci tez zdjecie z fotelikiem maxi cossi kolor ice blue reflective... Chyba tak sie nazywa hehe ;-)
ale masz pięknie urządzony pokój dla dzieciaczka:) ja witałam się już na forum ale na wątku wagowym a czytam was regularnie od jakiegoś miesiąca też ma termin na listopad i te jestem buzzo maniaczką:) pozdrawiam

ale z tego co ja widze nikt go nie kupił... może napisz do sprzedającego czy wystawi Ci go na 1 dzień i już....:tak:
bo nnp napiszesz że przeoczyłaś aukcję albo coś....

niestety ... adnotacja nas samym zdjęciem jest jednoznaczna :wściekła/y: napisali że "wózek sprzedany".. aukcja miała skończyć się jutro dopiero...

zestaw byl niepełny, ale dla mnie zadowalający...
QUINNY BUZZ 3+ gondola kolor SULPHUR-SUPER STAN!!! (753526960) - Aukcje internetowe Allegro
ne wiem za ile poszedł, bo poszedl poza allegro... wystawiony był do licytacji za minimum 999, w opcji kup teraz za 1200. Trzeba bylo kupić teraz :wściekła/y:

Ajjj szkoda :-( Faktycznie warto bylo bo wozio wygladal jak nie naruszony przynajmniej na zdjeciach :tak: ale jeszcze sie trafi okazja napewno. przynajmniej wiesz ze nastepnym razem trzeba brac i juz :tak:;-) a moze jeszcze lepsza cena sie trafi :-)

ale masz pięknie urządzony pokój dla dzieciaczka:) ja witałam się już na forum ale na wątku wagowym a czytam was regularnie od jakiegoś miesiąca też ma termin na listopad i te jestem buzzo maniaczką:) pozdrawiam

Aga dziekuje, widzialam ze witalas sie na watku, ja dzis tylko przelotem na bb wiec nie zdazylam sie przywitac :) Mam nadzieje ze czesciej bedziesz nas tu odwiedzac a na watku kacik naszych szczesc itd znajdziesz wiecej zdjec z mojego pokoiku i dziewczyn. Naprawde sliczne pomysly maja :tak: no i pochwal sie jak ida Twoje przygotowania.
A na buzza polujesz czy jakis inny wozio??? a buzzo maniaczek mamy tu juz dosc sporo :tak::-D

reklama
Do góry