reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
maclaren ma fajna funkcje,ciezko to wytlumaczyc ale chodzi o to,ze mozna jakby wydluzyc ta czesc na ktorej dziecko siedzi i nozki na niej leza podczas spania. szkoda tylko, ze maja tak niewielka game kolorow no i kolka mogly byc ''nowoczesniejsze'' jestem jednak bardzo z tego wozka zadowolona :-)

kurde jakos nie moge sie przekonac do tych maclarenow, no i nie chce podwojnych kolek z przodu, ale dziekuje za pomoc :*

Aga, Klaudzia a zappa tego zwyklego warto kupic??bo chyba sie zdecydowalam juz:p

Ja bym wziela zappa ale mi Oli lubi spac na spacerach. Wsumie to praktycznie zawsze spi jak gdzies wychodzimy a ma w tym czasie miec drzemke.

ja sie zdecydowalam chyba na ta Lune ale mix na 99 % Nie chce tej starszej calej zielonej wersji bo podobno sa tandetne. Teraz wszedzie powystawialam mojego cosatto na sprzedarz i zobaczymy.
Moja kumpela tez sie na niego zapatruje. Sprzedala wlasnie swoj wozek i prawdopodobnie kupi Lune .
Ja chce czarna z zielona buda i dodatkowym pokrowcem na siedzisko takie zielone kosteczki na bialokremowym tle. a ona z niebieska buda i niebieskim pokrowcem wiec wrazie co bedziemy mogly sie wymieniac ;-) mam nadzieje tylko ze szybko sprzedam cosatto

mam to samo dlatego się ostatnio zastanawiam nad takim Śliczny niebieski wózek TITANIUM BABY!!! (1321062123) - Aukcje internetowe Allegro ,identyczny i się rozkłada oparcie do leżenia no i firma dobra :)

tez fajny ale to nie zapp:p:p:p:p:p ciekawe czy ten co Aniu dalas mozna w sklepie zobaczyc??jak myslisz??oj chyba w sobote kopsne sie do hurtowni dzieciecej zappa looknac...a moj M jak sie o tym dowie to bedzie skakal z radosci pod sam sufik haha

Ja chyba jednak na zappa sie skusze bo zostawie sobie mutsiaka on jest z oparciem rozkladanym wiec zapp nie musi sie rozkladac zreszta ja nie robie duzo km z K na spacerach tyle co na plac zabaw zeby sie wyszalal:-)

Aniu a cos o tych torebeczkach do wozka wiesz?

mam to samo dlatego się ostatnio zastanawiam nad takim Śliczny niebieski wózek TITANIUM BABY!!! (1321062123) - Aukcje internetowe Allegro ,identyczny i się rozkłada oparcie do leżenia no i firma dobra :)

Aniu te wozki sa bardzo niskie, raczki sa niziutko wiec jak jestes wysoka to bedziesz sie musiec zginac do niego i przypatrz sie na to siedzisko. To jest maksymalna wysokość do siedzenia, dziecko praktycznie w nim lezy. Kolezanka kupila i pozbyla sie go po tyg. wlasnie przez te raczki i oparcie. ale wiadomo kazdy patrzy na inne cechy ja tylko pisze co slyszalam czy widzialam :)

Gosia to Luny czy Ory nie chcesz jednak ?

Ja sprzedalam swoj wozek za 80F. W piatek znajoma przyjedzie odebrac ;-) takze teraz tylko znalezc odpowiedni wozek i kupowac ;-) ale raczej jestem za ta Luna choc opinie ma nie za dobre, wyprobuje a najwyzej sprzedam ;-)

Aniu te wozki sa bardzo niskie, raczki sa niziutko wiec jak jestes wysoka to bedziesz sie musiec zginac do niego i przypatrz sie na to siedzisko. To jest maksymalna wysokość do siedzenia, dziecko praktycznie w nim lezy. Kolezanka kupila i pozbyla sie go po tyg. wlasnie przez te raczki i oparcie. ale wiadomo kazdy patrzy na inne cechy ja tylko pisze co slyszalam czy widzialam :)

Gosia to Luny czy Ory nie chcesz jednak ?

Ja sprzedalam swoj wozek za 80F. W piatek znajoma przyjedzie odebrac ;-) takze teraz tylko znalezc odpowiedni wozek i kupowac ;-) ale raczej jestem za ta Luna choc opinie ma nie za dobre, wyprobuje a najwyzej sprzedam ;-)

Klaudzia chciec ore bym chciala ale nie ma takiej mozliwosci teraz poza tym wybor na allegro lipny wszystko czarne a jak juz jest kolor plum to cena masakryczna.Zapp raczej tez na wiosne no chyba ze w styczniu do Uk pojade to wtedy kupie...i na tym wozku zakoncze wozkomanie:-(

Klaudzia to sprzedalas wozek za tyle co kupilas tak??super:-)

wiesz u mnie ten wózek jest bardzo popularny dlatego muszę zwrócić uwagę jak to faktycznie wygląda bo jak go ostatnio widziałam to wydawał mi się ok , ale dzięki za info :) na pewno zobacze co i jak ;)
no i gratuluje sprzedaży , ja moje wystawiam w połowie grudnia :) mam nadzieje że szybko sprzedam :)

Gosiu na razie nic nie wiem o torebkach ale cały czas mam to na uwadze :)

reklama
Klaudzia chciec ore bym chciala ale nie ma takiej mozliwosci teraz poza tym wybor na allegro lipny wszystko czarne a jak juz jest kolor plum to cena masakryczna.Zapp raczej tez na wiosne no chyba ze w styczniu do Uk pojade to wtedy kupie...i na tym wozku zakoncze wozkomanie:-(

Klaudzia to sprzedalas wozek za tyle co kupilas tak??super:-)

Przyjedz do Uk po swietach tutaj wybor 3 razy wiekszy a i buzzy pewnie taniej niz w UK. ja Buzza moze dokupie na lato na szybkie wypady ale na razie rozgladne sie za Luna. Ora u naj jedynie czarna, a chcialabym tez raczke z regulacja wysokosci, ktora jest tylko w Lunie ;-) zobaczymy

a co do wozka to niestety nie sprzedalam za tyle ile kupilam bo nowy 100F plus 20F dodatki wiec stracilam 40F ale i tak spodziewalam sie ze za mniej pojdzie, wiec jestem zadowolona, za tyle napewno kupie Lune i dodatki jakie chce ;-)

wiesz u mnie ten wózek jest bardzo popularny dlatego muszę zwrócić uwagę jak to faktycznie wygląda bo jak go ostatnio widziałam to wydawał mi się ok , ale dzięki za info :) na pewno zobacze co i jak ;)
no i gratuluje sprzedaży , ja moje wystawiam w połowie grudnia :) mam nadzieje że szybko sprzedam :)

Gosiu na razie nic nie wiem o torebkach ale cały czas mam to na uwadze :)

Aniu popatrz popatrz bo naprawde ja juz jestem uczulona na to ;-) przy moim zlosniku to naprawde musze patrzec na kazdy szczegul w wozku hehe ;-) Mam nadzieje ze uda Ci sie szybko wszystko sprzedac ;-)

Do góry