Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
monia12- mozesz napisac wiecej jak on sie sprawowal na sniegu i czy miala tylko gondolke czy rowniez spacerowke?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i juz sniegu nie bylo. Z tego co pamietam to byl z gondola a potem spacerowka ale szczegolow juz nie pamietam. Wiem tylko ze wszyscy chwalili i ja tez w owym czasie i nic sie nie zepsulo czy "rozklekotalo" itd. Poza tym jadac tym wozkiem na ulicy wszyscy sie ogladali i chwalili
teraz przynajmniej wiem ze nie tylko mi sie takie wozki podobaja, bo do tej pory myslalam ze jestem odosobniona
. Ja jestem w tej lepszej sytuacji ze nie mieszkam juz w polsce i nie musze sie obawiac zasp snieznych:-) :-) , takze chyba sie gleboko zastanowie nad tym woziem jak juz zafasolkuje
.

Efilo ja dostałam wózek Emmaljunga tylko że model Classic duo Combi, bardzo mi się podoba, jest naprawdę mocny i solidnie wykonany i myślę że będę z niego zadowolona. Tylko że kolor jest nie zaciekawy bo szary, ale co tam i tak się cieszęA my jutro lub pojutrze jedziemy zobaczyć sprowadzony specjalnie Edge Duo Combi firmy Emmaljunga. Ciekawe co z tego wyniknie... :-)
. Ceny tych wózków sa naprawdę niezłe, ale i ich jakość również. Jeżeli będziesz miała możliwość kupic używany to nie wahaj się bo myśle że naprawdę warto
.