reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Dzięki Dziewczyny! Zastanawiałam się nad Quinny i Mutsy. W sobotę obejrzałam je na żywo i zrezygnowałam... Właśnie Casualplay zrobił na mnie wrażenie. Chyba nie ma za wielu tych wózków...

reklama
u nas duzo z tych wozkow ktore kupujecie nie ma. teraz mamy gleboki wielofunkcyjny Emmaljunga a spacerowke BabyCo ale musimy kupic taki z ktorym bede mogla chodzic na spacerki z dwojka dzieci i zdecydowalismy sie na Maclarena MX3

do tego siedzenie dla Cyrylki (przyklad na innym wozku)

i wklad do wozka dla niemowlaka

siwucha jak tu przyjechalam i zobaczylam taki sposob przewozenia dzieci to niezle sie zdziwilam ale w sumie bardzo praktyczne. moja mama mowi ze jak ja z siora bylysmy male (roznica wieku 14 miesiecy) to nie bylo mowy o tym zeby z nami sama pojechala do miasta czy choc na spacerek. lepsze to niz te duze wozki dla blizniat.

Wiecie co, wybrałam sobie wózek, chciałam zamówić i d... :eek: Okazało się, że są na nie zapisy :szok: :tak: Normalnie wszoku jestem :szok: Myślałam, że takie czasy już dawno za nami, a tu prosze x-lander xa tylko na zapisy i to bez żadnej gwarancji, że go otrzymam :-( Dałam sobie czas (i im) do 20 maja, a jak nie, to szukam czegoś innego. A wczoraj byłam u gina i szyjka mi się skraca :no: Stwierdził, że będzie koniec maja/początek czerwca, jak dobrze pójdzie :baffled: Ale maluch duży 2500, więc nie ma co się martwić. ale ja jakbtym mogła się nie martwić :tak: Więc leżę i myślę co z tym wózkiem...

a134ff56cb3dadfcmed.jpg

Anuula30, wiem, o czym mówisz - ja też chciałam ten wózek i d...a blada. Też usłyszałam, że są zapisy, bo kolekcji z tego roku już nie ma i mają produkować znowu.:szok:
I ja sobie odpuściłam, wybrałam inny wózek - Quinny Speedi. :-D Przerzuciłam się z 4-kołowca na 3-kołowy. Mam nadzieję, że nie będę żałowała. I waży troszkę mniej od x-landera XA.

reklama
Do góry