reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Wracając do wczorajszego tematu dotyczącego podkładania ochraniacza pod prześcieradło . Znalazłam coś takiego
Antybakteryjny podkład na materac Canpol babies skutecznie zabezpiecza dziecięce łóżeczko, wózek przed zamoczeniem czy zabrudzeniem. Zewnętrzna warstwa podkładu pokryta jest antybakteryjną powłoką i wykonana jest z bawełny. Spodnią stronę podkładu zabezpiecza przepuszczająca powietrze ceratka poliuretanowa. Materiał utrzymuje ciepło, nie powodując miejscowego wychłodzenia czy odparzenia.
Dostępny w dwóch rozmiarach. - mały (60x120 cm) - duży (70x140 cm)
Cena ok 37 zł
2qamhec.jpg

reklama
Dziewczyny znalazłam coś jeszcze . W zastępstwie tradycyjnej gruszki do nosa. POdobno to nie jest taka super nowość sle dość nowy produkt.
szwedzki aspirator do usuwania wydzieliny z nosa podczas infekcji górnych dróg oddechowych

frida_opakowanie.jpg

Dla dzieci od pierwszego dnia życia
GŁĘBOKO OCZYSZCZA NOS
bullet.gif
Niezwykle skuteczny
bullet.gif
Bezpieczny
bullet.gif
Chroni błonę śluzową nosa
bullet.gif
Prosty w obsłudze
bullet.gif
Higieniczny
bullet.gif
Uniwersalny

Dziewczyny znalazłam coś jeszcze . W zastępstwie tradycyjnej gruszki do nosa. POdobno to nie jest taka super nowość sle dość nowy produkt.
szwedzki aspirator do usuwania wydzieliny z nosa podczas infekcji górnych dróg oddechowych

frida_opakowanie.jpg

Dla dzieci od pierwszego dnia życia
GŁĘBOKO OCZYSZCZA NOS
bullet.gif
Niezwykle skuteczny
bullet.gif
Bezpieczny
bullet.gif
Chroni błonę śluzową nosa
bullet.gif
Prosty w obsłudze
bullet.gif
Higieniczny
bullet.gif
Uniwersalny

uzywamy od pierwszego katarku Jagodki - czyli od 2 lat - polecam - jest super i najwazniejsze - nie wklada sie go do dziurek noska jak gruszke - nie uszkadza sie sluzowki. Bywalo ze wyciagajac gile gruszka byly one podbarwione krwia - naruszane byly naczynka - a Fridy nie wprowadza sie do noska w ogole

Ja się spotkałam z negatywnymi komentarzeami jeśli chodzi o fridę, ale wygląda na to, że były wystawione pochopnie i może były spowodoane nieumiejętnym posługiwaniem się :sorry:

albo moze te osoby nie zdolaly jej uzyc?? Jagodka nawet jak byla malenka - wiadomo - bronila sie - ale szybko nauczyla sie ze to nie gruszka - nie grzebie jej w nosku a przynosi ulge - i pozwalala sobie pomoc

Za moich czasów były tylko gruszki ale jakoś nie narzekałam ,dobrze wiedzieć że jest teraz coś takiego , właśnie sobie przypomniałam że najgorsze dla mnie było obcinanie paznokci u maleństwa .

Zapomniałam napisać dzisiaj jedną nogą na szybkiego wskoczyłam do sklepu z wózkami..w celu obejrzenia wózka Roan Marita lub Kortina...Wózek ładnie wygląda...ma spory wybór tapicerek. Ma szeroką gondolkę i spacerówkę razem z fotelikiem i adapterem ok 1400 generalnie fajnie kółeczka pompowane alufelgi i tragedia!!!! Budka przy otwieraniu i składaniu trzeszczy jak stary traktor. A przecież nie ma pewności że się wyrobi..chyba, że zostanę w sklepie na pięć dni i sprawdzę:-D
i co przy każdym ruchu budeczki dzidzia obudzona...no i niestety. Następnym razem przetestuję Jedo Bartatinę

Jestem z majóweczek :tak: i tam jedna mamuśka kupiła uzywaną Maritę i nie skarzy sie na budkę.
Też kupuję ROANA (cena na allegro 1049zł), oglądałam wcześniej te wózeczki 9moja koleżanka ma Kortinę) naprawdę nie ma tam takiego problemu z budkami, może oglądałaś jakiś uszkodzony wózeczek

Pozdrawiam mamuski czerwcowe :-)

Nie jestem sama w wysnuwaniu opinii, że budka w Roanie skrzypi
Cześć drogie mamy!
Stoimy przed bojowym zadaniem wyboru wózka, to nie jest łatwe!
Ostatnio przeczytałam dużo pochlebnych opini na temat Marity firmy ROAN, który ja odrzuciłam z powodu głośnej budki.
Może w uzywanym Roanie budka się wyrobiła

reklama
Joanna-to ja mieszkam w Belgii i rzeczywiscie w Antwerpii:-)A ktory sklep masz na mysli?

Do góry