reklama
Julia!
Czerwcowa mama'08
agusia04
Czerwcowa mama'08
Julia ciuszki słodziutkie. Ja właśnie też zastanawiam się żeby rozpocząć zakupowe szleństwo. Powoli czas chyba zacząć myśleć:-)
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja byłam w szoku jak mi siostra pokazywała że ma już 2 reklamówki ciuchów a jest w 3 tygodniu ciąży i jeszcze nie była u gina. Tylko z krwi ma wyniki. Dla mnie niech tam się cieszy ( ja się cieszęrazem z nią ) ale uważam że to trochę za wcześnie .
Julia!
Czerwcowa mama'08
Magdziarko te ciuszki są używane i opłacało się bo zapłaciłam za dwie sztuki tych w środku 10 złoty,a dwie sztuki tych po boku 7 złoty,przesyłka 6,50. Ciuszki są dobrej firmy i czyściutkie(bo gdzie niby taki maluszek miał się pobrudzić) Teraz nikt nie kupuje takich latowych rampersików także warto zalicytować. Przydadzą się napewno latem.
To są moje pierwsze zakupy dla maleństwa,reszte bodziaków i śpiochów kupie nowych i pod koniec ciąży. Nie chciałam kupować nic używanego ale było warto bo są fajniutkie
A no i odnośnie allegro,ja dużo rzeczy przewiduje tam kupić mają fajne,nowe i tanie wyprawki i fajne rozpinane bodziaki,jeśli kupie od jednego sprzedającego to zapłace raz za przesyłke(u mnie w sklepie tych rozpinanych bodziaków nie było,tylko te wciągane przez główke)
To są moje pierwsze zakupy dla maleństwa,reszte bodziaków i śpiochów kupie nowych i pod koniec ciąży. Nie chciałam kupować nic używanego ale było warto bo są fajniutkie

A no i odnośnie allegro,ja dużo rzeczy przewiduje tam kupić mają fajne,nowe i tanie wyprawki i fajne rozpinane bodziaki,jeśli kupie od jednego sprzedającego to zapłace raz za przesyłke(u mnie w sklepie tych rozpinanych bodziaków nie było,tylko te wciągane przez główke)
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Podziw2iam kasiu ta Twoja siostre . Ja do tej pory nie mam nic i czekam na usg polowkowe moze wtedy zaczne cos kupowac zabierac od kolezanki i szykowac..