reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Fajnie , super choć jesteśmy dwujajowe i jesteśmy podobne, raczej ona wygląda jak moja młodsza siostra ale zawsze miałam się z kim bawić z kim pokłócić i z kim sie pośmiać. Do dzis tak jest że tęsknimy za sobą i jak się parę dni nie słyszymy to dzwonimy do siebie. Ogólnie plus !
kasiu pozazdroscic siostry
ja dla dzidzi przygotowałam juz szafke i przejżałam wsyzstkie ciuszki jakie dostałam,zrobiłam selekcje i gotowe
o wózku nadal nie myśle bo i po co bede sie dołować-poczekam do przyjścia dzidzi i wtedy bede sie martwić

ja dla dzidzi przygotowałam juz szafke i przejżałam wsyzstkie ciuszki jakie dostałam,zrobiłam selekcje i gotowe

o wózku nadal nie myśle bo i po co bede sie dołować-poczekam do przyjścia dzidzi i wtedy bede sie martwić

mata-kow
mama do kwadratu :)
Widzę dziewczyny, że rozpoczął się szał zakupów
ja czekam do kwietnia ;-) ale po połówkowym badaniu (w poniedzialek 18) chyba na coś się skuszę ;-)
ja czekam do kwietnia ;-) ale po połówkowym badaniu (w poniedzialek 18) chyba na coś się skuszę ;-)My wczoraj z mężem uszczegółowiliśmy listę zakupów. W zasadzie wypisaliśmy najpotrzebniejsze rzeczy na początek. Mąż jako ekonomista wrzucił do exela powyliczał. I powiedział. A myślałem, że tego będzie więcej. Więc ja chyba do tej listy wrzucę ze dwie pary butów( dla mnie;-)
)
)mata-kow
Mój mąż też ekonomista, ale wszelkie wyliczenia robię ja
Tylko kwotę musialam mu w okrojonej wersji podać, bo zawału by dostał 
Tylko kwotę musialam mu w okrojonej wersji podać, bo zawału by dostał 
milkaaa
Czerwcowa mama'08
ja niby juz prawie wszystko mam - ale jak pomysle ze jeszcze kosmetyki dla dzidzi, te wszystkie apteczne rzeczy....troszke ciuszkow - ale niewiele - i jeden fotelik - potem zaplacenie za polozna - a raczej poloznika - bo ja rodze z facetem - to wychodzi tez niezla sumka - bo przeciez juz prawie wszystko mam - wiec juz nie powinnam miec wydatkow

magdalenkakol
Fan(ka)
No a amnie czeka jeszcze komunia corki po drodze..
reklama
mata-kow
Jeśli już chodzi o apteczkę, to co niezbędnego powinno się w niej znaleźć?