reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Darunia swietny prezent:-) szkoda ze nasi rodzice tak daleko :-p
a wlasnie od kiedy maluszek moze uzywac takiego lezaczka?? mysle ze to bardzo przydatna rzecz :tak:

reklama
Daruunia ja mam podobne ręczniczki (prezent od mamy) rzeczywiście przydatne i maluszkowi cieplej
Poprosze o nazwe firmy leżaczka poszperam na necie

daruuunia3 śliczny wózeczek, ekstra ma kolorki. Fotelik i leżaczek też bardzo fajne.
Ja wózka jeszcze nie mam. I mam nadzieje że w poniedziałek dotrze do mnie leżaczek z allegro, zamówiony już w marcu.

Wilmek tego leżaczka można używać od początku!
Aniknulka -producent MALUCH S. C.

Wilmek moi rodzice tez dlaeko mieszkają- 450 km, ale nie dawno ich odwiedziłam i taki prezent mały dostał :-)

Darunia śliczne zakupy i prezenty :-)

Ja też już chcę :-p jeszcze z tydzień mam nadzieję i nadrobie zaległości, a co za tym idzie, gwałtownie uszczupę konto :baffled:

moje zdanie jest takie ze pasy sa potrzebne w wozku...maluszkowi to nie pasuje...pozatym jest to troszke nie wygodne...ale gdy maluszek bardziej sie wierci itd wtedy mamy pewnosc ze dzieciaczek nam z niego nie wypadnie...bo jak mamy wiedza wiekszosc spacerowek nie jest skierowane str do nas tylko w przeciwnym kierunku buziaczki dla mam

reklama
Do góry