reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Mata-kow dasz radę! Głowa i uszy do góry! Zobaczysz że bedzie dobrze! I nie przejmuj sie tak bardzo tym- wiem że łatwo pisać, ale jakoś to musi być! Mi też sie zdarza czasem taki humor- ja np. siedze w domu u teściów sama- mąż w pracy, szwagierka na zajęciach, teściowie gdzieś pojechli i sama siedzę w domu i tak mi sie przykrzy :-( nawet pies na dworze siedzi i nie chce sie ze mna ponudzić- na dodatek moi teściowie mieszkają 15 km od Krakowa na takiej malutkiej wiosce i nie ma co robić- zero sklepu i w ogóle nuda- a mój mąż zabrał auto do pracy i całkiem muszę siedzieć w domu i sie nudzić- dobrze że jest BB forum :) ale naprawde smutno tak samej siedzieć :-(

reklama
Właśnie rozmawiałam z mężem. Wynajmiemy chyba ekipę i tyle. Przejrzałam nasze rachunki, konto bankowe i damy radę. Nawet sporo dla maluszka powinno zostać. A przynajmniej remont szybciej pójdzie. Tylko czy na wiosnę znajdziemy jakąś ekipę na już :confused:

Martunia trzymaj się dzielnie słoneczko i nie przejmuj się , zdążysz ze wszystkim. Napij się meliski i pomyśl o dzidzi - jak ty się denerwujesz to źle na nią wpływa . Przesyłam ci dużo buziaków:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Mata nie przejmuj się wszystko będzie dobrze, zobaczysz jutro usiądziesz i napiszesz pracę. A na jaki temat piszesz?
Mój M też by be ze mnie zginął. Ja mam już za sobą 3 swoje prace dyplomowe no ale od czego ma się koleżanki. Zadzwoniłam, dostałam paczkę z książkami no i mieliśmy z czego pisać. Poza tym nasza praca zawodowa trochę jest z tym związana więc mogłam mu pomóc;-) choć na początku to zawsze idzie jak krew z nosa później dostaje się powera i nim się obejżysz praca już napisana.:tak:Mata jestem z Tobą i trzymam kciuki:-D

Daruunia szkoda,, że masz tak daleko mamę, ale zobaczysz ona coś wykombinuje i z pewnością wyskoczycie razem na zakupy:tak:

Daruunia ja też się okropnie nudzę. Nie mogę robić sama porządków, bo po ostatnich dostała bóli brzucha i zarówno mąż jak i lekarz zakazali, więc tylko kuchnia i BB. Czekam na weekend bo mój M ma wolne od szkoły no i może posprzątamy i trochę ogarniemy pokoik dla małego.:tak:

Mój temat: Bukowina - Europa w miniaturze. Udział Polaków w jej tworzeniu dawniej i dziś. Ale to nie dotyczy wątku o wózkach, ciuszkach itp. ;-) więc nie zaśmiecam już forum :tak: biorę się do pisania. Mam nadzieję, że dzisiaj pójdzie. Teściowa obiad podrzuciła, więc przynajmniej jedno z głowy ;-)

Mata temat ciekawy choć dla mnie odległe są te dot. środowiska.
Widzisz wszystko się poukłada. Dziś masz obiad z głowy, a jutro mąż powie, że jest ekipa i za 2 tyg zapomnisz o remoncie:-D

Głowa do góry
:rofl2::rolleyes::rofl2:

Aniknulka temat jest z pogranicza historii, etnologii, socjologii i politologii ;-)
A z remontem mam nadzieję, że tak będzie:-) a ostatnio coś się sprawdza to , co piszesz (pit się znalazł) :-D

Ja na szczęcie od początku mam wynajętych robotników- dlatego kończą remont po 4 tygodniach, my to byśmy robili kilka miesięcy :baffled:
Mata-kow napewno wszystko bedzie ok!!! I z tą ekipą to dobry pomysł!!!
Aniknulka znalazłam pomysł żeby zająć sobie czymś czas- zbieram sie za pieczenie karpatki, sprawdziłam w lodówce i w szafce wszystko co potrzebne jest i zaraz zbieram sie do ciasta :tak:

reklama
Darunia świetny pomysł, na rozmrażam bigosik i mięsko wołowe - zrobię bitki.Ale napisz ewięcej na innym forum, tego wole nie zaś:tak:miecać

Do góry