reklama
Dziewczyny nawet fajny wózek to X-lander .Bardzo lekki i super się prowadzi. Gondolka może nie zachwyca rozmiarem 72 cm, ale wystarczy biorąc pod uwagę, że nasze maluchy zimą juz będą jeździły w spacerówkach. Ma łatwy system mocowania w stelażu. Ma ciekawy uchwyt w budce do noszenia gondolki i na dodatek jest tak wyważony, że dziecko nie lata przód-tył. W spacerówce podoba mi się jedna rzecz mianowicie sa pasy i zawsze denerwowałam się że nie ma jak połozyc kocyka bo te pasy się zakrywają i wszystko się ściągało. Tutaj jest taka fajna dodatkowa, zdejmowana wyściółka . Właśnie moja sąsiadka zdecydowała sie na ten wózek i stąd znam szczegóły
Julia!
Czerwcowa mama'08
Dzisiaj byłam z małą u pulmonologa w Poznaniu i weszliśmy do sklepu Pati i Maks,wielki sklep i wszystko dla maluszka,aż się zakochałam,znowu miałam tą przemożną chęć kupowania ale jak zwykle rozsądek zwyciężył i nic nie kupiłam bo uzgodniłam z moim M. że zrobimy to póżniej i kupimy od razu całą wyprawke
Wózki też oglądałam i była tam moja Bartatina w nowych kolorkach i na pasach,bardzo leciutko się ją prowadzi:-)
Była też Emmaljunga, no i muszę napisać,że ona jest dość sztywna, nie można nią za bardzo bujać:-(także ja już wiem,że bym jej nie kupiła...
Jest też Inglesina bardzo fajny wózek i nie jest sztywny,a gondole ma mega dużą ale jak dla mnie troche droga:-(
Także wózków jest dużo i napewno każdy znajdzie coś dla siebie i najlepiej wybrać się do sklepu i obejrzeć w realu

Wózki też oglądałam i była tam moja Bartatina w nowych kolorkach i na pasach,bardzo leciutko się ją prowadzi:-)
Była też Emmaljunga, no i muszę napisać,że ona jest dość sztywna, nie można nią za bardzo bujać:-(także ja już wiem,że bym jej nie kupiła...
Jest też Inglesina bardzo fajny wózek i nie jest sztywny,a gondole ma mega dużą ale jak dla mnie troche droga:-(
Także wózków jest dużo i napewno każdy znajdzie coś dla siebie i najlepiej wybrać się do sklepu i obejrzeć w realu

azile29
Czerwcowa mama'08
Julia pocieszyłaś mnie tymi dobrymi słowami Bartatina nareszcie jakiś pozytyw. Właśnie skończyła się aukcja na której chciałam kupić WÓZEK EMMALJUNGA SMART DUO COMBI+ FOTELIK ROMER i poprostu cena kosmos., Poszedł za 1550 zł!!!!!!!!!
To szok, przecież nowy wózek tyle kosztuje!!!
Już teraz jestem pewna co do Bartatina, i kopię nowy.
Więc ja osobiście przestaje już myśleć o wózku i czekam wiosny. Wtedy już tylko sklep, kasa i wózek.;-)

Już teraz jestem pewna co do Bartatina, i kopię nowy.
Więc ja osobiście przestaje już myśleć o wózku i czekam wiosny. Wtedy już tylko sklep, kasa i wózek.;-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mi też najbardziej Bartatina odpowiada
z wyglądu i cenowo ;-) ale chcę ją w realu zobaczyć. Zapewne i tak ją kupię
I cos mi się wydaje, że sporo czerwcówek będzie ją kupować, albo emmaljungę 

maajka
Czerwcowa mama 2008
agacina-ja wlasnie myslalam o nieduzej gondoli i o tym,aby wozek w ogole nie byl duzy,ale zeby latwo sie go prowadzilo.Ja nie mam niestety swojego auta,wiec jestem zdana na autobusy i tramwaje,ktore obszernoscia nie grzesza.No i tutaj,w Belgii,zima jest lagodna.
Ale faktem jest,ze i tak najpierw wybierzemy sie do sklepu przetestowac ten i inne wozki-dopiero wtedy zdecydujemy.:-)
Ale faktem jest,ze i tak najpierw wybierzemy sie do sklepu przetestowac ten i inne wozki-dopiero wtedy zdecydujemy.:-)
reklama