reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Kasiu;
Dziękuję:-)
agusia;
Odnośnie kosztów przesyłki - to jeszcze nie wiem - dlatego, że ktoś grzecznościowo dopiero mi to zamówi, ubezpieczy i prześle. Jak będę wiedział, to dam znać
Mam pytanko - czy słyszałyście coś o amerykańskim specyfiku - maści/kremie Desitin?

reklama
agacinka;
Byliście na zwiadach w Szczecinie?

Cały weekend biegaliśmy po Szczecinie - a ja głupia w butach na obcasie, ale to już tylko tak na marginesie ;-) W każdym razie mój mąż spędził chyba z półtorej godziny na oglądaniu naszej upatrzonej Emmaljungi i kilka ładnych godzin na oglądaniu innych wózków - i okazało się, że nie ma na rynku wózka, który jest godny wozić tyłeczek jego dziecka :-D Do każdego wózka miał masę zastrzeżeń, a dyskutując ze sprzedawcą o Emmaljundze tak mu nawtykał (wózkowi, nie sprzedawcy) że w końcy facet przyznał: "Faktycznie, za takie pieniądze to mogliby się bardziej postarać..." :-) W każdym razie nie zdecydowaliśmy się jeszcze ostatecznie na ten wózek ani żaden inny, będziemy jeszcze szukać - niedługo jedziemy do Poznania, to może jeszcze tam się porozglądamy...

No pięknie agacinko... no to Namieszałaś z tym wózkiem ;-) a ja się już tak na niego nastawiłam - chociaż muszę go najpierw zobaczyć i wymacać :-D

Asiu:
odnośnie kremu nic nie słyszałam:no:
rzeczy,które zamówiłaś są super,bardzo mi się podoba ta kołyska ale drogo wychodzi na allegro i maluda dosyć krótko w niej poleży,a mnie jeszcze tyle wydatków czeka:eek:

Juleczka;
Dzięki Kochana :-)
Wiesz, ja w sumie to biorę pod uwagę, że Dzidzia szybko wyrośnie - ale jak dla mnie to będzie wygodne do postawienia przy łóżku ponieważ w sypialni mamy skosy i wolałabym łóżeczka tam nie ciągać...
Co do wydatków...hmmm...ja można powiedzieć, że zaczynam od zera

Asia rzeczy sa super. Bardzo mi sie podobaja.
Przesylki fakt poszly do gory. Krzys wyslal teraz paczke morska za 60 dolarow nawet przesylka piaskownicy rok temu tyle nie kosztowala.

Ja też rozglądam się za jakąś kołyską bo maleństwo na początku będzie spało z nami w pokoju, bo w drugim śpi Kacper a wolę żeby dzidzia była z nami a Kacper spał spokojnie sam. A kołyska przynajmnie na początku ułatwi nam funkcjonowanie. Kołyskę będzie mi łatwiej w dzień przenieść do drugiego pokoju jak Kacperski będzie łobuzował czy nawet jak ktoś przyjdzie na kawkę:-). A później jak może trochę unormuje się spanko maleństwa to przeniosę do łóżeczka i może Kacprowi podrzucimy braciszka do pokoju (mam nadzieję że unormuje się szybciej niż Kacper):-D

Asiulek upatrzone przez Ciebie rzeczy są przecudne:) słodkie i takie amerykańskie w dosłownym tego słowa znaczeniu. O maści tez nie słyszałam.
Ps. Agacinko ja też mam ciągle problem z wózkiem i chyba się wścieknę. To za ciężki a czasem może byc potrzebny. To kto go wniesie na 4 piętro. Jak ktoś ma dom, to Emmaljunga jest doskonała. To może z torbą-nosidłem bo łatwo wnieśc ale wiadomo , czy dziecku wygodnie. To raczka się nie przekłada i blblblaaa. Właśnie wyszła ode mnie ciężarna kumpela jutro jedziemy do naszych trzech olsztyńskich sklepów. Zastanawiam się czy nie ruszyć na Warszawę albo Gdańsk. Zobaczymy

Asiu, ładne rzeczy zamówiłaś. To już porządne wyposażenie (mi najbardziej się podoba leżaczek).

Agacina, a napisz, jakie Twój Mąż miał uwagi do wózka (jaki model), bo jestem ciekawa.

reklama
Do góry