reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ale tak szczerze powiedziawszy nawet jakbym mogła lekką ręką wydać na wózek kilka tysięcy, to i tak chyba bym tego nie zrobiła, bo z moich obserwacji wynika, że i w wózkach poniżej tysiąca można wychować kilka dzieciaczków :sorry2: tylko trzeba dobrze trafić;-)

Nie kupuję Emmaljungi dlatego, że chcę koniecznie zapłacić za wózek 3 tys. zł, tylko dlatego, że podoba mi się i spełnia moje wymagania... Jeśli znajdę wózek za 800 zł, który też je będzie spełniał, to na pewno się skuszę :-)

reklama
Piekielnie drogie te wózki w Polsce:szok:.Tutaj za wózek plus ładna torba plus krzeseło-nosidełko do samochodu płaci sie 100F.Taki na trzech kólkach z bajerami koło 180-250f.Porównujac na dodatek do srednich zarobków róznica robi sie jeszcze większa.Choc mozna zapłacic 1000f za wózek pleciony z wikliny,z rózowymi falbankami i na drewnianych kołach ze szprychami:nerd::nerd:-ale to dla gwiazd filmowych chyba.

Kacha, fajny ten leżaczek. Wygląda na bardzo wygodny

Marta, ja też bym miała opory przed kupnem bardzo drogiego wózka. Już widać tak mam. Choć przyznam, że nawet teraz jak mam wózek działający (choć nie rewelacyjny), to kusi mnie, żeby kupić coś lepszego. Z drugiej strony przekonuję siebie samą, że nie ma sensu, bo ten, który mam wystarczy.
Po prostu jak kupowaliśmy Deltima, to mieliśmy mniejsze środki. Teraz pewnie bym kupiła coś innego.

U Nas w Olsztynie furrorę robi x-lander xa.Bardzo przyjemny wózek komplet gondola, spacerówka i fotelik samochodowy to koszt około 1700zł.Wyglad ma schludny i taka super szarą miekką wkładkę w spacerówce. Same zobaczcie
5oci6t.jpg

xauu0p.jpg

xgbp55.jpg

Ale uważam, że wózek nie nalezy do super tanich jak na coś z Polski. To jak wcześniej wspominałam na allegro i w komisach można kupić emmaljungę w super stanie za 900 zł(gondola i spacerówka) i dokupić tylko fotelik a jakość nieporównywalna:tak:

A maz kupil dzis kojec i lezaczek. Udalo mu sie bo za kojec zaplacil 73 dolary zamiast 119 nie bylo do niego tekturowego pudelka. Byl w torbie tej specjalnej na kojce. Wiec w sumie sporo mniej wyszlo:-)

Magdziara x-lander u nas tez na topie. Widzialam go w sklepie bardzo fajnie sie prowadzi i ta wkladka faktycznie taka mieciutka.

Jezeli nie bedzie tego wozka co ja mam zamiar kupic w czerwcu w sklepie to kupie x-landera.

Ja trochę zmienię temat ;-)
Jeśli któraś kompletuje już wyprawkę, to proponuję wybrać się do tesco, bo do 20 lutego body cherokee 3 szt. za 13,30 a 7 szt. za 20,30 :tak: nie weim czy wszędzie to obowiązuje. Proponuję wejść na stronę Tesco Polska Sp. z o.o. i poszukać w gazetce sklepu

reklama
Ja wczoraj w Auchan kupiłam bodziaki po 4 zeta za sztukę i wygrzebałam jeszcze 2 sztuki po złotówce ( białe ). Też jest parę rzeczy przecenionych.

Do góry