reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Magdziara śliczne dostałaś buciki :-) a tak poza tym to fajną masz sąsiadkę, buciki przyniesie, zupkę podrzuci ;-):-D
Kasiu zakupy widzę udane :-) śliczny ten pajacyk z misiaczkiem, cudo :tak:
Dzisiaj wyskoczyliśmy na chwilę na zakupy i mężulek sam wciągnął mnie w alejkę z dziecięcymi ubrankami :eek::eek::eek: jeszcze nic nie kupiliśmy, tylko zerkaliśmy na ubranka ;-) no i w carrefour są fajne bodziaki za 16 zł - 2 sztuki.

reklama
a czy króraś z was myślała o per perego? juz kiedyś pytałam ale nikt nie odp:-(

ja się zastanawiam nad peg perego atlantico - ale póki co teoretycznie bo jeszcze się nie wybrałam na oględziny :baffled:; głównie ze względu na wagę i pochwały ze strony znajomej...

a czy kupujecie ciuszki w lumpexach?:eek::eek:czasami można fajne trafić, za mała kasę:tak::-D
Ania jak kupuje ciuszki używane. Moje starsze sie na takich ciuszkach wychowują. A dla maleństwa to już nakupywałam tyle że tylko troszkę nowych i mam z głowy garderobę. Zawsze takie ciuszki piorę w normalnym proszku i drugi raz w proszku dla dzieci.

Ania jak kupuje ciuszki używane. Moje starsze sie na takich ciuszkach wychowują. A dla maleństwa to już nakupywałam tyle że tylko troszkę nowych i mam z głowy garderobę. Zawsze takie ciuszki piorę w normalnym proszku i drugi raz w proszku dla dzieci.
Ja odkupuje od znajomych i zawsze zbieram darowane :) Ale tez rozdaje...

Magdziarka śliczne buciki, ja kupiłąm podobne tylko żółte z misiami na przodzie.
Kasia Twoja mała będzie miała w czym przebierać:-) śliczne ubranka.
Ja zamówiłam parę rzeczy na necie i niedługo dostanę je pocztą. Zamierzam jeszcze dziś wpaść do TESCO zobacze co jest. Jak na razie nie miałam szczęścia w ciuchlandach - zawsze już były poprzebierane rzeczy i nic nie mogłam dobrać dla małego. Na razie stawiam na ciocie i babcie:-D trochę ja i wyprawka gotowa:-)

Uwielbiam ciuszki "z odzysku" Juz też kupiłam sporo. Moje ostatnie zakupy:
efrj1c.jpg

luq2f.jpg

Aniknulka w Tesco byłam dzisiaj na świątecznych zakupach. Są bodziaki dwie sztuki po 9zł jak za darmoszkę( ładne z żyrafkami - nawet kupiłam) są piękne kocyckki po 22zł takie cieniutkie bawełniane przyjemne i jak na lato w kolorze ecru. I dużo innych rzeczy. Na pewno coś wybierzesz. ;-):tak:

reklama
Dziękuje Magdziarka czekam jeszcze na promocję pieluch tetrowych. Na razie wszędzie po 2 zeta, ale mam jeszcze czas więc czekam na okazję:tak:

Do góry