reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Snoopy kupisz i skrócisz to żaden problem...ale wydaje mi się że kilka lat temu były

już te rozmiary, które są teraz w sprzedaży. Zorientuj się koniecznie w wymiarze tego

łóżeczka to w razie niewymiarowości masz jeszcze chwilę na zamówienie np.

nietypowego wymiaru czy własnie skrócenie...ale tak jak piszesz to chyba 9 lat temu

juz były 120 na 60 lub 140 na 70, czyli nie powinno być problemu:tak:;-):-)

reklama
Snoopy - niekoniecznie
Ja mam lozeczko po 8 letniej corci - i ma wymiary 120 x60
materac bez problemu dokupowalam:tak:

Zaopatrzylam sie z przewijak z Ikea
3 pieluszki z nadrukiem
3 tekstylne pudeleczka do kosmetykow i malusich skarpetek i trzecie moze do zabawek....slodkie - musialam kupic z proznosci:zawstydzona/y:

Też lubię byc próżna ale muszę się powstrzymywać bo nie mam miejsca.........ledwo wyskrobałam półeczkę na maluszkowe ubranka a za chwilę te małe ubranka będą większ i własnie zabawki się pojawią...ajjjjjjj temat rzeka

A ja szafeczkei na ubranka tez mam po 9 letnim siostrzencu, jest w miare waska ale wysoka bo byla robiona na zamowienie i wszystko mi sie miesci jak na razie;)))) moja siostra byla praktyczna i nie lubila marnowania przestrzeni i rzeczy;))) ja tak po niej chyba mam;)))

A my kupilismy dwa lata temu piękne drewniane meble do pokoju z Bydgoskiej fabryki mebli i teraz chcieliśmy dokupić szafke - bo by sie dała wcisnąc i nie produkują juz tej linii ...:no:ale jaja....no jeszcze zadzwonię do fabryki bo może coś im zostało gdzies....ale u nas w sklepie już nie ma. Takie buty;-)

Magda znam ten ból i brak miejsca . Ja robię na zamówienie szafę wiszącą u małej w pokoju bo wisząca nie będzie miejsca tak zagracać.

ja mam na ubranka takie Ikeowskie poleczki tekstylne - w pozniejszym czasie beda wykorzystane w pokoju dzieciecym...
i te tekstylne pojemniczki
troche miejsca pod kolyska
i jedna wielka polke pod przewijakiem
na pierwsze 3-4 mies starczy - poki dzidzia w sasiedztwie a naszym pokoju bedzie spala
a potem ide na zywiol - czyli jescze nie wiem na co starczy pieniazkow - czy w garderobie w kartonach wszystko poustawiam....odlegly temat

No właśnie odległy temat..........mój mąz cały dzień dziś się przechadza z rękoma założonymi za plecami i myśli..buować dom? kupić większą chatę? sprzedać naszą chatę i kupić druga na parterze dla babci a iśc do babcinego( wykupionego przez nas) mieszkanka ( 4pokoje) a ja się nie pieklę i jestem cierpliwa. czeakałam tyle poczekam jeszcze troszkę..najważniejsze że jest w ogóle jakaś perspektywa:tak:

reklama
Właśnie Magda tyle się przemęczył człowiek w małym mieszkaniu że i jeszcze trochę wytrzyma. Ja na razie robię szafkę bo tak czy inaczej zanim zmienimy lokal na większy to pewniej jeszcze potrwa a trzeba zorganizować miejsce w tym mieszkanku i już.:-)

Do góry