reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Snoopy bardzo ładna kołyska :-D moja mama też mi obiecała ale ostatnio ma ciągle konferencje więc nie wiem jak będzie, cóż zawsze coś się wymyśli najważniejsze, ze jest wózek i łóżeczko, a ostatnio kupiła małemu taką karuzelkę

reklama
Snopyy przecudna kołyska, maluszkowi będzie sie dobrze spało:tak::tak:
Aniknulka babcia dba o swojego wnusia, zdąży mu kupić jeszcze kołyskę:tak::tak:
teraz dopierą widzę, ila mam rzeczy po małej i nie muszę kupować uyff:zawstydzona/y:
Ewcia a może tego Toi toi wstaw jej do kuchni, a nie na podwórko bo zimą by nie chciała wyjść i wystawić "tyłka" na mróz, Mata ma genialny pomysł:-)

Mój mężulek zaczyna panikować :-D
Kuchnia się wykańcza po mału i juz niedługo będziemy się przenosić, a wczoraj mężulek kazal mi rozrysować gdzie co ma stać, w razie jakbym musiała do szpitala jechać :szok: Tak szybko to nie mam zamiaru się rozpakować :sorry2:
Jak wróci z pracy to wieczorkiem wybierzemy i zamówimy pościel, kocyki i inne pierdoły, także przygotowania ruszają :tak:
Nareszcie :-D:-D:-D

Martuśka jak ja ci zazdroszcze u mnie dalej historia z kladzeniem gładzi sie ciąnie, ściany tak nierowne ze po 2 razy trzeba to robic (o suficie nie wspomne:baffled:) a gdzies te maluszkowe rzeczy skladowac trzeba wiec po kątach porozstawiane , meble w częściach pierwszych w garażu czekają, panele na strychu :wściekła/y: chyba wyjde z siebie. Na szczęście juz nieiwiele do dokupienia zostalo! Ale dokonczyc wyprawki nie moge bo chyba bym z wanienka w łożku spac musiala bo nie mam gdzie jej obecnie umieścić. Oszaleje chyba!!!!! Do tego jeszcze auta jak na zlosc zaczeły sie psuć!

Ula, spokojnie ja się na razie cieszę, że kuchnia ma się ku końcowi, ale jak wyrzucimy ją z aneksu, to jeszcze cały pokój do zrobienia :baffled: kłucie płytek, gdzieniegdzie gładź, panele :sorry2: ale co tam, byleby przeżyć kuchnie, to będzie gdzie już maluszkowe rzeczy trzymać :tak:

Musimy pozwozić łóżeczko, fotelik, jak pogonię mężulka to w garażu zrobi miejsce :sorry2: bo w domku to nie ma gdzie tego trzymać

A remontami nie ma co się przejmować (chyba że mają się ciągnąć jak maluszek się urodzi :baffled:), zawsze są uciążliwe, ale potem to fajnie mieć wszystko ładnie zrobione ;-):tak:

reklama
Snoopy, cudeńko!! Dzidzia powinna być zadowolona:-):-)

Aniknulka - oglądałam taką samiutką karuzelkę, jest śliczna. Fajne prezenty Ci mama robi :-):-)

Ja również nadal w lesie z zakupami, ale WRESZCIE namówiłam tatę i wyrko dla Maleństwa odświeżył:-):-) Hurra, jeszcze ze dwa tygodnie to może i śrubki brakujące mi dokupi :sorry2:

na szczęście wózek wybrany - WIELOFUNKCYJNY TREECO + FOTELIK, 3 GRATISY !!! (353023769) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieję że się sprawdzi :-):-) kolorek prawdopodobnie niebieski jak na pierwszych zdjęciach albo ten ostatni, taki w biało - czarną grafikę:sorry2: co sądzicie??

Ps. Ula spokojnie, szkoda nerwów:sorry2: zobaczysz, będzie OK i wcale nie wyjdziesz z siebie:sorry2:Mata ma rację, jak już skończycie to miło będzie popatrzeć:-)

Do góry