reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Aniknulka świetna karuzela
bardzo mi się podoba :-)
Muszę się chyba streszczać z maluszkowymi zakupami

Muszę się chyba streszczać z maluszkowymi zakupami

daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Oj Mata chyba nie tylko Ty musisz sie streszczac 
Piekna karuzela!

Piekna karuzela!
Snopyy przecudna kołyska, maluszkowi będzie sie dobrze spało

Aniknulka babcia dba o swojego wnusia, zdąży mu kupić jeszcze kołyskę

teraz dopierą widzę, ila mam rzeczy po małej i nie muszę kupować uyff
Ewcia a może tego Toi toi wstaw jej do kuchni, a nie na podwórko bo zimą by nie chciała wyjść i wystawić "tyłka" na mróz, Mata ma genialny pomysł:-)

Aniknulka babcia dba o swojego wnusia, zdąży mu kupić jeszcze kołyskę

teraz dopierą widzę, ila mam rzeczy po małej i nie muszę kupować uyff

Ewcia a może tego Toi toi wstaw jej do kuchni, a nie na podwórko bo zimą by nie chciała wyjść i wystawić "tyłka" na mróz, Mata ma genialny pomysł:-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Snoopy kołyska śliczna. Maluszkowi będzie w niej napewno wygodnie

Aniknulka karuzelka superancka. Ja też zamierzam kupić identyczną

Aniknulka karuzelka superancka. Ja też zamierzam kupić identyczną

mata-kow
Mój mężulek zaczyna panikować 
Kuchnia się wykańcza po mału i juz niedługo będziemy się przenosić, a wczoraj mężulek kazal mi rozrysować gdzie co ma stać, w razie jakbym musiała do szpitala jechać
Tak szybko to nie mam zamiaru się rozpakować 
Jak wróci z pracy to wieczorkiem wybierzemy i zamówimy pościel, kocyki i inne pierdoły, także przygotowania ruszają
Nareszcie

Kuchnia się wykańcza po mału i juz niedługo będziemy się przenosić, a wczoraj mężulek kazal mi rozrysować gdzie co ma stać, w razie jakbym musiała do szpitala jechać

Jak wróci z pracy to wieczorkiem wybierzemy i zamówimy pościel, kocyki i inne pierdoły, także przygotowania ruszają

Nareszcie

Martuśka jak ja ci zazdroszcze u mnie dalej historia z kladzeniem gładzi sie ciąnie, ściany tak nierowne ze po 2 razy trzeba to robic (o suficie nie wspomne
) a gdzies te maluszkowe rzeczy skladowac trzeba wiec po kątach porozstawiane , meble w częściach pierwszych w garażu czekają, panele na strychu
chyba wyjde z siebie. Na szczęście juz nieiwiele do dokupienia zostalo! Ale dokonczyc wyprawki nie moge bo chyba bym z wanienka w łożku spac musiala bo nie mam gdzie jej obecnie umieścić. Oszaleje chyba!!!!! Do tego jeszcze auta jak na zlosc zaczeły sie psuć!

mata-kow
Ula, spokojnie ja się na razie cieszę, że kuchnia ma się ku końcowi, ale jak wyrzucimy ją z aneksu, to jeszcze cały pokój do zrobienia
kłucie płytek, gdzieniegdzie gładź, panele
ale co tam, byleby przeżyć kuchnie, to będzie gdzie już maluszkowe rzeczy trzymać 
Musimy pozwozić łóżeczko, fotelik, jak pogonię mężulka to w garażu zrobi miejsce
bo w domku to nie ma gdzie tego trzymać
A remontami nie ma co się przejmować (chyba że mają się ciągnąć jak maluszek się urodzi
), zawsze są uciążliwe, ale potem to fajnie mieć wszystko ładnie zrobione ;-)

Musimy pozwozić łóżeczko, fotelik, jak pogonię mężulka to w garażu zrobi miejsce

A remontami nie ma co się przejmować (chyba że mają się ciągnąć jak maluszek się urodzi

reklama
Myszka1125
Czerwcowa mama'08
Snoopy, cudeńko!! Dzidzia powinna być zadowolona:-):-)
Aniknulka - oglądałam taką samiutką karuzelkę, jest śliczna. Fajne prezenty Ci mama robi :-):-)
Ja również nadal w lesie z zakupami, ale WRESZCIE namówiłam tatę i wyrko dla Maleństwa odświeżył:-):-) Hurra, jeszcze ze dwa tygodnie to może i śrubki brakujące mi dokupi
na szczęście wózek wybrany - WIELOFUNKCYJNY TREECO + FOTELIK, 3 GRATISY !!! (353023769) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieję że się sprawdzi :-):-) kolorek prawdopodobnie niebieski jak na pierwszych zdjęciach albo ten ostatni, taki w biało - czarną grafikę
co sądzicie??
Ps. Ula spokojnie, szkoda nerwów
zobaczysz, będzie OK i wcale nie wyjdziesz z siebie
Mata ma rację, jak już skończycie to miło będzie popatrzeć:-)
Aniknulka - oglądałam taką samiutką karuzelkę, jest śliczna. Fajne prezenty Ci mama robi :-):-)
Ja również nadal w lesie z zakupami, ale WRESZCIE namówiłam tatę i wyrko dla Maleństwa odświeżył:-):-) Hurra, jeszcze ze dwa tygodnie to może i śrubki brakujące mi dokupi

na szczęście wózek wybrany - WIELOFUNKCYJNY TREECO + FOTELIK, 3 GRATISY !!! (353023769) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieję że się sprawdzi :-):-) kolorek prawdopodobnie niebieski jak na pierwszych zdjęciach albo ten ostatni, taki w biało - czarną grafikę

Ps. Ula spokojnie, szkoda nerwów