reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
jak czytam o tych waszych watpliowsicach ktore zamiast sie rozwiewac jeszcze bradziej sie poteguja, po raz kolejny ciesze sie ze juz mamy naszego x-lnadera w domu i ze w sumie nie mialam wyboru bo P. powiedział "albo x-lander albo zaden" wiec problem z głowy:)

Po raz kolejny trzymam kciuki zz Wasze decyzje

ja tez mialam dziewczyny niezly kolowrotek w glowie z wozkami ale u nas tez cena grala bardzzo duza role... tez za bardzo bralam pod uwage opinie uzytkonikow i choc jest pol pozytywow na pol negtywow z wozka ktory zamowilismy mam ndzieje ze bedziemy zadowoleni poza tym za cene jaka kupujemy 950 zl nie spodziewam sie cudow najwazniejsze ze jest wygodny w prowadzeniu wg mnie ladnie wyglada i ma wszystko co potrzeba, wiem ze gdybym miala kase na pewno zdecydowalambym sie na x landera:-)

005.jpghej Dziewczyny!!!
Pokaże Wam pojazd naszego Synka :))
wczoraj wpłaciłam pieniądze, dzisiaj wózek już jest :)))
007.jpg
troszkę skomplikowany ten x-lander haha :):p

reklama
Do góry