la_nina
Fanka BB :)
Generalnie produkty są takie jak wszędzie - jakość nie powala, szczególnie jeśli chodzi o bodziaki 5packi kopertowe (bez snapów koło szyi). Natomiast taka promocja jak ta dziś praktycznie się nie zdarza i w tej chwili te ubrania są warte swojej ceny
siedziałam od 9 rano żeby zrobić te zakupy, jestem uparta jak osioł ale warto bylo bo kupiłam to co chciałam. teraz znowu są jakieś problemy techniczne.Jeśli chodzi o najlepsze bodziaki (biorąc pod uwagę moje poprzednie doświadczenia to polecam wszystkim body z h&m prążkowane (tzw rib), jednokolorowe, ze snapami koło szyi. często jest na nie promocja 3 za 2. nic, absolutnie nic się z nimi nie stało (białe troche ucierpiały w kontakcie z żywnością). słyszałam, że tesco w 5packach też są ok. zwracajcie uwagę na metki, skąd produkt pochodzi i jaki ma skład. Często to co made in china wydaje nam się beznadziejne i nas odrzuca ale musicie wiedzieć, że fabryki w Chinach sa bardzo nowoczesne, pracuja tam profesjonaliści, przestrzegane są przepisy a fabryki przechodzą pozytywnie wszelkie audyty. Gorzej z tymi w Bangladeszu czy Indiach, często to zwykłe lepianki. Ubrania dla niemowlat powinny miec w skladzie jedynie bawełnę, unikajcie poliestru. W Rosji np. jest całkowity zakaz używania materiałów syntetycznych w produkcji odzieży dla niemowlat i małych dzieci (0-2). ufff...rozpisałam się