reklama

Wózki , wyprawka i inne

Ellie, dobry sprzęt :) moje bobo będzie poruszać się czymś w tym stylu.
.jagódka, przydatna lista :) od siebie dodam - co do ręcznika dla dzidzi to sprawdźcie czy w szpitalu w ogóle kąpią dziecko - w Warszawie w wielu szpitalach - nie. Pierwsza kąpiel w domu.
podkłady porodowe rzeczywiście najlepsze są hartmanna, a wkładki laktacyjne firmy Lansinoh. Majtki poporodowe - też wygrywa hartmann - w szpitalu zalecają własnie te siateczkowe ze względu na dostep powietrza (dotyczy porodów sn, chociaz nie wiem po co ja tez je zakładałam w szpitalu :)
A to nowości dla mojej Mary :)
Zobacz załącznik 784403 Zobacz załącznik 784404
Super :) mam ten ręcznik i ta bluzeczka różowa dla zosi :) a komplet z miskiem chciałam kupić dla synka :)

reklama
ten komplecik z misiem rzeczywiście bardziej mi do chłopca pasuje ale był tak uroczy, że nie mogłam się oprzeć :) założę jej to jako pierwszy strój w szpitalu, jak babcia przyjdzie to nawet do głowy jej nie przyjdzie, że to dziewczynka :D może na Wielkanoc zauważą, że jednak "coś jest nie tak" :)

Byliśmy dziś na zakupach dla bobasa, typu wanienka, ręcznik, pieluszki tetrowe, dokupić trochę ciuszków... Tyle ile zostawilismy przy kasie to aż mi się słabo zrobiło a to jeszcze nie wszystko... Zamówilam też sobie staniki do karmienia, jeszcze koszule muszę ogarnąć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ten komplecik z misiem rzeczywiście bardziej mi do chłopca pasuje ale był tak uroczy, że nie mogłam się oprzeć :) założę jej to jako pierwszy strój w szpitalu, jak babcia przyjdzie to nawet do głowy jej nie przyjdzie, że to dziewczynka :D może na Wielkanoc zauważą, że jednak "coś jest nie tak" :)
Jesteś mistrzynia intrygi :D a syn nic nie zdradził przed babcia?

Na allegro:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
daj znać czy są ok jak już je będziesz mieć, bo jak ostatnio zamówiłam biustonosz na allegro to po 2 dniach wyszedł mi drut :mad:

Ja ze stanikiem to bym poczekala Dziewczyny. Jeszcze może się Wam rozmiar zmienic

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja bym chciała tak w grudniu bo jak przyjdzie mi kupić na allegro to będę się stresować czy zdąży przyjść :P ja już mam duże cycki (o wiele większe niż przed ciążą) to chyba gorzej nie powinno być :D

Chciałabym też kupić ze dwa sportowe, do spania w razie jakby mi mleko samo leciało

Ja sporo urosłam przed porodem i po porodzie to wiadomo. Jakbym kupowała w 7 miesiącu to bym się mocno zdziwiła;) Ale ja w ciągu samej ciąży raczej biust mam tylko lekko wypełniony a na końcówce rośnie.

reklama
daj znać czy są ok jak już je będziesz mieć, bo jak ostatnio zamówiłam biustonosz na allegro to po 2 dniach wyszedł mi drut :mad:

ja bym chciała tak w grudniu bo jak przyjdzie mi kupić na allegro to będę się stresować czy zdąży przyjść :p ja już mam duże cycki (o wiele większe niż przed ciążą) to chyba gorzej nie powinno być :D

Chciałabym też kupić ze dwa sportowe, do spania w razie jakby mi mleko samo leciało
Oj może urosnąć jeszcze sporo jak pojawi się dużo mleczka :D ja mam po porodzie minimum rozmiar większy niż w ciazy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry