kasia.zosia
Moderatorka
Fajny ale chyba troszkę duży bedzie?![]()
Kombinezon w rozmiarze 62/68 kupiony, dalam za niego 38zl wiec calkiem spoko [emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajny ale chyba troszkę duży bedzie?![]()
Kombinezon w rozmiarze 62/68 kupiony, dalam za niego 38zl wiec calkiem spoko [emoji4]
Mój Jasiek urodził się 60 cm we wrześniu i rosl bardzo szybko. W zimie nosił kombinezon 62 a i tak był trochę za duży (z hmu). Zależy od sklepu ale też rozm. 62/68 jest większy niż samo 62. W lidlu kupiłam body 62/68 i nie ma szans żeby były dobre poniżej 3 m a nawet 6 u mniejszych dzieci.Mniejszy rozmiar kupię dopiero ewentualnie przed porodem. Bo jak mala bedzie dalej tak rosla to nie wiem czy mi od razu w 62 nie wejdzie. A mam jeszcze ogólnie spiworek taki do fotelika tego maxi cosiWiec moze jakos damy rade.
Ten sam spiworek mam na okuJą kupiłam śpiworek 62 żeby nie był taki w sam raz (na aukcji było napisane 0-3 msc.) A wydaje mi się ogromiasty. Zastanawiam się czy nie będzie za ciepły.Zobacz załącznik 789221
Sojna w lutym może już nie być kombinezonów w sklepach..
Klauduśka ten kombinezon w lidlu kupiłaś?
na żywo jeszcze lepiej wygląda. Jest naprawdę fajny taka dresówka podszyta polarkiemTen sam spiworek mam na oku![]()