U 

reklama

Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Jagodka ładny [emoji4]
Ja z organizera przerzucilam się na koszyczki na komodzie

Ja z organizera przerzucilam się na koszyczki na komodzie
	sojnabig
Fanka BB :)

Ja właśnie nie mam tego organizera i coś czuję, że zaraz zacznie mi go brakować :/ ale dostałam za to wczoraj przewijak od siostry 
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U 

użytkownik 902
Gość
Sojna lubię mieć wszystko pod ręką, dlatego właśnie zdecydowałam się go uszyć. Do innego kompletu mam na takiej macie kieszonki - taki standardowy organizer - i średnio mi pasował, bo kieszonki były mało pojemne i ciągle musiałam uzupełniać je pieluchami
 Teraz zmieści mi się tam hurtem w środku bardzo dużo pieluszek, do tego w kieszonkach chusteczki nawilżane i jakieś maści,  czy sól fizjologiczna, żeby były pod ręką. Zobaczyłam podobny wzór organizera (w formie torby) na pintereście i tak mi się spodobał, że musiałam go uszyć.

gamka

Ja sobie zamówiłam na Allegro taki duży organizer na łóżeczko - zmieszczą się tam pieluchy, chusteczki nawilżane, kosmetyki czy ubranka na zmianę. Tutaj są jego zdjęcia: Link do: Organizer do łóżeczka – Munchkin 
W prawdzie zajmuje trochę miejsca, ale wszystko będzie pod ręką

W prawdzie zajmuje trochę miejsca, ale wszystko będzie pod ręką
sojnabig

Sojna lubię mieć wszystko pod ręką, dlatego właśnie zdecydowałam się go uszyć. Do innego kompletu mam na takiej macie kieszonki - taki standardowy organizer - i średnio mi pasował, bo kieszonki były mało pojemne i ciągle musiałam uzupełniać je pieluchamiTeraz zmieści mi się tam hurtem w środku bardzo dużo pieluszek, do tego w kieszonkach chusteczki nawilżane i jakieś maści, czy sól fizjologiczna, żeby były pod ręką. Zobaczyłam podobny wzór organizera (w formie torby) na pintereście i tak mi się spodobał, że musiałam go uszyć.
Aaaa widziałam na allegro te takie duże jak torby ale one mi się z wyglądu nie podobają. Bardziej te z kieszonkami ale tak jak mówisz, są mniej praktyczne

U 

użytkownik 902
Gość
Mi te duże też się nie podobają... Wyglądają trochę jak te pokrowce do szafy, albo pojemniki pod łóżko:/ Szkoda, że nie robią tego w jakiejś fajniejszej stylistyce. Poza tym strasznie to wielkie.
Na pintereście znalazłam taki

i on był inspiracją.

Na pintereście znalazłam taki
	sojnabig

Mi te duże też się nie podobają... Wyglądają trochę jak te pokrowce do szafy, albo pojemniki pod łóżko:/ Szkoda, że nie robią tego w jakiejś fajniejszej stylistyce. Poza tym strasznie to wielkie.
Na pintereście znalazłam takii on był inspiracją.![]()
O! Te są świetne!! No właśnie, tamte są strasznie wielkie... Na szczęście komode mam pod ręką, będę musiała sobie na początku jakoś radzić albo w końcu zamówie jakiś na allegro
super_mysz17
Ja organizera nie potrzebuję, bo przewijak mam na komodzie i w górnej szufladzie mam wszystkie kosmetyki i pieluchy a i na komodzie kawałek miejsca się znajdzie 
 także ten problem mam z głowy 

reklama

joanna4258

Ja organizera też nie potrzebuję, przewijak mam w łazience i tam też mam wszystkie potrzebne rzeczy łącznie z kompletem ubranek na zmianę