reklama
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
iwonka ja ogladalam ten ViVO również wczoraj ma plastikowe kółka mniejsze siedzisko od Deluxe no i mniej masywny stelaż w sklepie była cena na VIVO 540zł a Deluxe 890zł... ale do 1 i 2 pasowalo te samo krzesełko.
Ten zestawik super
ale to chyba jest z modelem VIVO no i troszke jasny mimo wszystko 
na tych zdjęciach ogólnie materiał moze sie wydawać "foliowy" ale na żywo wcale nie...
Ten zestawik super

na tych zdjęciach ogólnie materiał moze sie wydawać "foliowy" ale na żywo wcale nie...
L4dY-bIrd
doula
A tu daje linka na ciekawy i tani wozek z tych typow co zakupujecie co nie ktore,.I solidnie wyglada stelarz,lepiej niz nie jeden drozszy wozek innej marki
TITANIUM baby gondola + spacerówka + śpiwór (299430162) - Aukcje internetowe Allegro
Iwonka robiłam ostatnio rozeznanie wśród kupujacych u tego sprzedawcy i podobno koles sprowadza ten sprzecik i jest świetny gatunkowo pomimo ceny

Pewnie ma jakieś powiązania z hurtownikami i dlatego tak tanio to izie ...a ludzie kupują u niego i są szczęśliwi

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Minka a na allergo przy deluxie jest napisane
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Waga 13 kg, po rozłożeniu: 115x60x106 cm, po złożeniu: 93x60x40 cm, szerokość siedzenia 29 cm, wysokość oparcia 40 cm.
[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] A przy VIVO[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Waga: 12,1, wymiary po rozłożeniu: 85x65x104 cm, po złożeniu 45x65x83 cm, średnica kół 21 cm, szerokość siedzenia 32 cm, wysokość 47 cm.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ja musze isc zmierzyc moja teraz spacerowke bo jest podrobka graco i sobie ja chwale a jest identyczna .[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Waga 13 kg, po rozłożeniu: 115x60x106 cm, po złożeniu: 93x60x40 cm, szerokość siedzenia 29 cm, wysokość oparcia 40 cm.
[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] A przy VIVO[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Waga: 12,1, wymiary po rozłożeniu: 85x65x104 cm, po złożeniu 45x65x83 cm, średnica kół 21 cm, szerokość siedzenia 32 cm, wysokość 47 cm.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ja musze isc zmierzyc moja teraz spacerowke bo jest podrobka graco i sobie ja chwale a jest identyczna .[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][/FONT][/FONT]
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No wlasnie bo naprawde wyglada na solidny a cana niska.Nie takie cienkie rurki jak w niektorych tu pokazywanych na watkuIwonka robiłam ostatnio rozeznanie wśród kupujacych u tego sprzedawcy i podobno koles sprowadza ten sprzecik i jest świetny gatunkowo pomimo ceny
Pewnie ma jakieś powiązania z hurtownikami i dlatego tak tanio to izie ...a ludzie kupują u niego i są szczęśliwi![]()

minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
iwonka nie wiem jak to jest z opisem ale na samo oko było widac ze delux wiekszy... miarki nie mialam ale sprzedawca tez mówił że wieksze siedzisko ma... ale musze to sprawdzic z miarka jak bede juz kupowac na 100% tzn. jak kaska będzie ;-)
co do wagi to jest minimalna różnica ale to dla tego że w 1 są koła plastikowe a w drugim gumowe
co do wagi to jest minimalna różnica ale to dla tego że w 1 są koła plastikowe a w drugim gumowe
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Wiesz jeszcze tak mysle i musze podpatrzec czy nie da sie zamontowac kolek gumowych pompowanych z innego wozka..Ja teraz mam piankowe i nie narzekam.....
reklama
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
anusiasac, no super wybór i wiesz co, jest bardzo podobny do naszego Roana. W sumie to nie wiem czym się różnią od siebie??
no, rzeczywiście bardzo podobne te nasze wózeczki ....aaaa, zobacz co jeszcze znalazłam do Twojego...chyba przydatny i całkiem tani...