reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

reklama
Iwonka, X-landera masz z fotelikeim MaXi Cosi Citi ( najbezpieczniejsze) za nie całe 1900 zł
Za Boldera chciałaś dać więcej:-p a tu masz jeszcze super fotelik!

No nie tak samo by wyszlo mniej wiecej:tak:A widzialam tez na allegro uzywany taki zestaw i sie zastanawiam...bo jednak moja czy bnie mnoja kasa to jest mi troche szkoda tyle dac za wozek.Wolalabym sobienkupic nowy naroznik do domu za to bo znalazalm super duzy z powierzchnia do spania dla naszej 4 ki:-p:-p:-p:-p:-pbo szeroki na 176cm no ale moj malzonek oczywiscie mowi ze to zbedny mebel bo jest na czym spac:baffled:

Acha i sa rozne opcje gondoli do X-landera jak mowila pani w sklepie,cena zalezna od wielkosci gondoli.

używany to tez dobre wyście, dużo ofert jest z Warszawy więc możesz sobie zobaczyć przed zakupem. A z podejściem że rózne rzeczy są zbędne.......:-D:-D:-D skąd ja to znam..........

Sprawę x landera roztrząsałam jakiś czas temu:
jeśli komuś nie przeszkadza, ze spacerówka montowana jest tylko w jednym kierunku (czyli nie popatrzysz na kilkomiesięczne dziecko w trakcie spaceru) to wózek jest jak najbardziej ok.

Natomiast nie bardzo rozumiem tego, ze są rózne wersje gondoli i cena od tego jest zależna. W starych modelach gondola jest mniejsza ( 74) ale od 2004 roku - zdaje sie - ma 76. Pewnie te stare gondole są tańsze- prawo rynku.

Sprawę x landera roztrząsałam jakiś czas temu:
jeśli komuś nie przeszkadza, ze spacerówka montowana jest tylko w jednym kierunku (czyli nie popatrzysz na kilkomiesięczne dziecko w trakcie spaceru) to wózek jest jak najbardziej ok.

Natomiast nie bardzo rozumiem tego, ze są rózne wersje gondoli i cena od tego jest zależna. W starych modelach gondola jest mniejsza ( 74) ale od 2004 roku - zdaje sie - ma 76. Pewnie te stare gondole są tańsze- prawo rynku.

:tak:

poza tym wózek świetny ...no tylko jeden problem ..ta nie przekładana spacerówka :baffled:
i dlatego kupiłam Hauck jaguara traxx ...

Iwonka ale x- lander swoje waży .... a ty chciałas do 11 kg :baffled::sorry2:

wydaje mi sie ze to są priorytety nie do połączenia: niska waga, duża gondola, dobra amortyzacja i jescze obszerna spacerówka :-( niestety........dlatego wydaje mi się ze i tak kończy się na dwóch wózkach...porządnej gondoli i spapcerówce na pompowanych kołach i parsolce na krótkie wypady czy wakacje....i to chyba najlepsza opcja.

Lady ja wiem ze wazy ale jak sa te skretne kola to nie czuc tej wagi......mi nie chodzi o dzwiganie wozka ale o ciezar podczas prowadzenia a jak go prowadzilam w sklepie to bylo leciutko bo ten bolder to jak czolg :( no ale wlasnie nie przekladana ani raczka ani spacerwoka wiec juz i ten odpada......
Maja a ja wlasnie nie chce miec wozka spacerowego na duzych pompowanych kolach tzn wolalabym nie ..bo taka tez mam(bez skretnych kol) i dla mnie to jest okropienstwo no chyba ze ma skretne kola to wtedy nie czuc tego ciezaru..Mam i wozek spacerowy w ktorym Vanesska jezdzi od 5 miesiaca i jestem z niego bardzo zadowolona choc kola ma piankowe i srednie.Tyle ze juz tapicerka wyblakala na budzie.....
Wiem jestem wybredna.......................ale bym bym chciala miec porzadna duza gondole ze wzgledu ze to bedzie lato i pote,m wygodna dla mnie i dziecka spacerowke ktora bede bez problemu oprowadzic idac z dwojgiem dzieci na spacer

reklama
Lady ja wiem ze wazy ale jak sa te skretne kola to nie czuc tej wagi......mi nie chodzi o dzwiganie wozka ale o ciezar podczas prowadzenia a jak go prowadzilam w sklepie to bylo leciutko bo ten bolder to jak czolg :( no ale wlasnie nie przekladana ani raczka ani spacerwoka wiec juz i ten odpada......

qrcze to ja juz nie wiem jaki ty wózek chcesz :sorry2::zawstydzona/y: ..bo dawały dziewczyny wczesniej wiele propozycji z kołami pompowanymi i tez miały skretne koła ..i były za cięzkie dla ciebie :dry:
Wiec myslałam ze chcesz lekki ...w pełnym tego słowa znaczeniu :tak:

Bo te nasze ( Szopka i mój ) sa naprawdę ciężkie ..ale fakt nie czuć tej wagi jak sie prowadzi :dry::tak:

a wracając do przekładanej raczki w tych wózkach to faktycznie ..odpadają z tego względu :baffled: ..szkoda że projektanci nie pomyśleli o tym przy tworzeniu wózka :zawstydzona/y:

byłby wtedy idealny :cool2:...jak dla mnie :-p

Do góry