reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZKI

nie ma za co:-)
pozdrowienia również dla Was!! znoś ciążę jak najlepiej!!
masz rację z tą gondolką, na wakacje już może będziesz wkładała niunie do spacerówki, a na początku, w zimie na pewno sie zmieści nawet w śpiworku,
polecam wycieczkę do częstochowy po wózeczek (tylko najpierw sobie zadzwoń żeby do salonu przywieźli taki kolor jak chcesz), powodzenia!!

reklama
lil kate ja mam zamiar kupic sawex Krzysia :-) macalam go na wszystkei sposoby (fajnie to brzmi) i bardzo mi sie spodobal bo jest leciutki i zgrabny:-) a no i fukcjonalny :-) ale nie moge znalezc opini uzytkowniczek :-(

A ja po wielu poszukiwaniach zamierzam kupic Jaguara 4 firmy TRAXX HAUCK. Podobno super się prowadzi, jest solidny i wygodny. Tylko nie wiem, ile tak naprawdę waży, bo spotkałam się już opisem, że 17,5 kg, ale także, że 13 kg. I komu tu wierzyc?

Teraz to rozumiem. Ale jedno kólko więcej tyle aż waży?? Trochę duża różnica, ale jednak zdecyduję się na 4 kołowca, bo 3 kołowy wydaje mi się niezbyt stabilny. Zwłaszcza, że mam windę w bloku, więc noszenie wózka mi nie grozi.

5116-f99.jpg

Wózek „Nomad” to najlżejszy z oferowanych przez firmę JANE modeli spacerowych. Ważąc zaledwie 6,5 kg jest niezwykle stabilny, wytrzymały i jednocześnie zapewnia maksymalne bezpieczeństwo.
Opis wózka

Ergonomiczna rączka z możliwością 4-stopniowej
regulacji wysokości
Wielopozycyjna regulacja oparcia
Lekka aluminiowa rama
Regulowane tylne zawieszenie
Przednie koła skrętne z możliwością zablokowania
• Łatwy demontaż kół tylnych
System przedniego zawieszenia
Duży kosz na zakupy
Folia przeciwdeszczowa i kosz na zakupy
w standardzie
System mocowania Pro-fix.
Kompatybilny z gondolami Capazo Pro
i Capazo Soft oraz nosidłami Rebel Pro i Matrix Pro.
Wymiary rozłożonego wózka: 98 x102 x 61cm
Po złożeniu: 40 x 90 x 61cm
Waga wózka: 6,5 kg
Ja wybrałam ten wózek i mam nadzieję, że się sprawdzi!!!Pozdrawiam

A ja polecam bardzo CasualPlay S6, mam od paru dni i jeszcze mi zachwyt nie opadl po przesiadce z Roana :)

Wklejam link do czeskiej strony bo na polskich nie ma fajnych zdjec :
MIMIBAZAR.cz

pozdrawiam,
Mariola

Witam
Jestem tutaj po raz pierwszy i mam pytanie. Potrzebuję malutkiej i lekkiej spacerówki tylko i wyłacznie na zakupy, ew. do korzystania z komunikacji miejskiej. Na codzienne spacery mam Quinny Formula 3XL ( super wózek, extra wygodny ale za długi i za szeroki między sklepowymi regałami ). Ponieważ wózek dostanę od rodziny z Niemiec - mogę wybrać między tymi dwoma modelami ( jeden jest Wam na pewno znany to Qunny Zapp - wadą jest nierozkładane oparcie, brak pałaka oraz koszyka na zakupy - zdj. 2) oraz nieznany u nas Romer Verve - zdj. 1. - chyba ma rozkładane oparcie ale może któraś z "niemieckich" mam wie o nim coś więcej ?
Oto one:
1164303361-934.gif
qinny_nieb.JPG

reklama
mam pytanie,czy ktos by nie chcial sprzedac samej gondoli do x-landera? spacerówke dostałam od kolezanki,a moj synek urodzi sie za kilka dni
bardzo prosze o kontakt gg 8096350 tel 603959448 MOnika

Do góry