Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sandra, wózek prezentuje się ładnie ja go oglądałam na żywo i też mi się podobał, tylko, że tak jak mada uparłam się na gondolę
a kolorek ładny i praktyczny. nie za jasny, nie za ciemny.
aaaa więc jestem od dziś szczęsliwą posiadaczką wózka Roan Marita w kolorze beżowy sztruks (zdjęcia później, bo mi się wszystko dziś z powodu upału lasuje). jest śliczny nie ma tylko fotelika, bo Roanowi zabrakło stelaży i produkcja się opóźniła - będzie w przyszłym tygodniu.
ależ to wielka bryka
Leyna, gratulacje ;D Prawda, że fajny z tych Maritek kawał "fury"? :laugh: Mój u mamy jeszcze stoi, ale jak byłam tam w zeszłym tygodniu, to sobie codziennie po dwa razy co najmniej robiłam "jazdy próbne" :laugh: nie mogę się doczekać, aż wyruszę już naprawdę w trasę z Pszczółką w środku ;D
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja Mrówa tez juz ma gablote zamówiona i zapłaconą!!!!!!!!!!!!!!!!! istne czerwone ferrari ;D
juz widze jak mkne chodnikiem a Mrówie rozwiewa czupryne ;D
juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie stał w domku (ok.wtorku)
Leyna tobie tez gratuluje! ;D
ale to super uczucie
a oto on CZERWONE FERRARI MOJEJ MRÓWY (zdjecie katalogowe-na żywca kolor ładniejszy)