reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

Na wyjazdy to się zgodzę, ze taka gondola- fotelik fajne, ale czy na co dzień hmm wydaje mi się, ze dziecko musi być w jednej pozycji, a nie można je na boczek położyć i nie ma jednak takiej przestrzeni jak w normalnej gondoli.

reklama
Na wyjazdy to się zgodzę, ze taka gondola- fotelik fajne, ale czy na co dzień hmm wydaje mi się, ze dziecko musi być w jednej pozycji, a nie można je na boczek położyć i nie ma jednak takiej przestrzeni jak w normalnej gondoli.

Ale takie małe dziecko się nie kręci jeszcze na boki ;-)

Poza tym noworodki lubią ciasne miejsca, szczerze to Hania ładniej i dłużej spała na spacerku w tym foteliku niż w gondoli

Pare moich kolezanek ma taki i sa zadowolone. Zresztą chyba jeszcze nie wynalezli takiego, ktory by spełniał wszystkie nasze oczekiwania:-D

kasiulka troche mnie pocieszasz. no nic musze zobaczyc jak to w realu wyglada , w weekend bede jezdzic chyba to zdam relacje.
rozmawialam tez z kolezanka ona uzywa od czerwca i bardzo poleca Emmaljunga City Cross ale cena kosmiczna!!!

an.ka ten concord w opcji fusion mi sie tez podoba:) chyba tez go obczaje w sklepie jak bede. on ma pompowane kola czy piankowe bo nie moge doczytac. wyglada tez ze ma lepsza amortyzacje niz jane
Josie w cocncordach koła są piankowe w standardowej wersji. Jest taka seria o nazwie concord neo quantum i on ma pompowane tylne koła. nie wiem jak jest w fiusion. Wiem też, że można kupić same koła w komplecie z pompką za ok 150 zł i można sobie wymienić samemu koła. Przednie te mniejsze zawsze są piankowe.

reklama
Ale takie małe dziecko się nie kręci jeszcze na boki ;-)

Poza tym noworodki lubią ciasne miejsca, szczerze to Hania ładniej i dłużej spała na spacerku w tym foteliku niż w gondoli
Oczywiście, ale mi chodzi o dziewczyny które myślą, ze powożą maluchy dłuzej w takiej "gondoli" bo dla mnie to wygląda na max 3-mies.

bardzo poleca Emmaljunga City Cross ale cena kosmiczna!!!
Tez polecam :)

A sobie kukam tylko na mojego wymarzonego bebecar, ale cena tez:baffled:

Do góry