Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam mieszkanie 47 m2 i zastanawiam się, czy jeśli kupie wózek z amortyzacją, to będę mogła w nim bujać do snu dziecko.
Miejsce i tak mi będzie zajmował, więc może się do tego jakoś jeszcze przyda.
Moją siostrę tak usypialiśmy, ale to było 20 lat temu i wózki były nieco inne. Głębokie, wielkie, bujały się na wszystkie możliwe strony. Moja siostra to uwielbiała.
Nie było też problemu później, gdy dostałam takie bardziej "dorosłe" łóżko, czyli tapczanik - nigdy nie spałam z rodzicami, poza jedną nocą kiedy wróciłam po tygodniowym pobycie w szpitalu, ale to była bardziej inicjatywa mojej mamy niż moja - tęskniła za mną i martwiła się, więc potrzebowała bliskości :-) Może mój synek wrodzi się we mnie i też będzie grzecznie zasypiał w łóżeczku... ;-)Wszystko juz poczytalam, siedzisko w razie takiej potrzeby można przepiać w druga stronę, w porownaniu do innych ma więcej plusów niż minusów. No i dluga gondolka bo 83cm. Chciałabym tylko znaleźć kogoś kto juz go używa żeby mógł się wypowiedziec. Wózek jest 5mcy na rynku i ciężko znaleźć opinie o nim.