reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

reklama
Torino wygląda całkiem fajnie :-) Obawiam się natomiast białego koloru stelaża. Dziś w parku widziałam kobietę z podobnym wózkiem i przy mokrej pogodzie wyglądało to nieciekawie.

wow, Torino wygląda super! ale zapewne jeszcze będą inne warianty kolorystyczne ramy, na razie nie ma w opisie detali co do kolorów. bo ja bym albo czarną albo chromowaną wolała, białą w życiu! widziałam na żywo wózek Bebetto z białą ramą i wyglądał jak plastikowa zabawka, nie mówiąc już o tym, że właśnie się brudzi strasznie.

Torino wizualnie wygląda super, ale jak dla mnie dużo jeszcze zależy od wagi będę musiała go wnosić po schodach w bloku. A jak na razie żadnej specyfikacji dotyczącej danych technicznych na stronie nie ma. Ciekawe też oprócz oczywiście kosztów kiedy pojawi sie w sklepach żeby go można było "zmacac" :-)

Zulugulka, pewnie nie będzie wiele odbiegał od poprzedników, więc ciężkawy, bo wygląda to mi na połączenie stelaża z Silvii i gondolki z Holland, więc ok 15kg napewno :szok: ja nie mam tego problemu bo mieszkam w domku i ja właśnie muszę wziąć cięższy z drobrą amortyzacją, bo u nas będą spacery po leśnych, polnych dróżkach przeważnie, bo mamy niedaleko, a chodniki w naszej miejscowości też nie są superowe :p

Kornelia zazdroszczę mieszkania w domku mam nadzieję, że kiedyś wygram w totka i też w jakimś zamieszkamy:-) To jak na razie luca i holland są najlzejsze coś koło 13 kg z hakiem.

Próbowałam podnieść lucę w sklepie i też się wydawała ciężka, ale mój nr 1 (tako extreme albo junama w ekoskórze) jeszcze cięższy, bo do 17kg nawet może mieć:szok::szok: tak samo foteliki samochodowe, one też trochę ważą, a co mowa z dzieckiem:szok::szok: będziemy miały wytrenowane muskuły :p

Szybciej schudniemy:-D Ja i tak planuję wnosić wózek do góry na dwa razy, najpierw gondolę z małym a później sam stelaż. Z moimi chudymi łapkami całego na raz nie ogarnę.

No cąłe szczęście, że teraz można rozmontować wózki na części :p ja też mam plan zostawiać stelaż w garażu, bo u nas drogi są piaszczyste do spacerowania, a chodnik zaczyna się za kilkaset metrów, więc do salonu wjeżdzać nie będę, ale gondolę, czy spacerówkę będę wnosić do domu, bo w garażu teściowa pali fajki, więc nie chcę osmrodzić dziecku fury :p

Mnie oświeciło, że stelaż do wózka mogę trzymać w samochodzie (nie mamy garażu, ani wózkowni w bloku i mimo windy, trochę schodów jest do pokonania) :) Obyśmy tylko z mężem się kiedyś nie zamienili z jakiegoś powodu nagle furami, bo mi kółka pojadą z nim do pracy :) Jestem zachwycona swoją pomysłowością. Muszę tylko po urodzeniu maleńkiej przydybać jakieś miejsce koło wejścia, żeby nie latać po całym parkingu hehe :)

reklama
Thriade możesz cały wózek trzymać w samochodzie, a dziecko znosić w chuście, moja przyjaciółka tak robiła:)

Do góry