• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wózki

Ja również bardzo zadowolona ze swojego wyboru - Adamex Barletta. Super zwrotny, lekki i bardzo łatwo się składa, co jest dla mnie ważne bo dużo jeżdżę samochodem. Teraz testujemy go na piasku nad morzem i tez daje rade. Spacery po lesie juz tez były i dobrze amortyzuje. Wczoraj złapał nas pieszy raz deszcz i ochraniacz się sprawdził. Minusów jeszcze nie mam...

reklama
Nasz tako też jest narazie ok ;-) tylko ciężkawy jest ten stelaż do znoszenia Ale to już wiedziałam przed kupnem ;-) ;-) ogólnie sprawdza się super w każdy terenie a mała uwielbia w nim spać i w domu i na zewnątrz

A więc co do mojego Torino.
Ogólnie jestem zadowolona, jest pojemny, bardzo skrętny i wygodnie się go prowadzi, przydatny również jest kubeczek na picie. Rozkłada się go szybko i sprawnie i zajmuje mało miejsca! Nie wiem jak w terenie, bo ja byłam tylko w terenie na prawdę hardcorowym ( same szyszki, i korzenie ) to była masakra, kołka przednie szalały :D aha no i szkoda, że parasolke można zamontować tylko do spacerówki. Folia przeciwdeszczowa i moskitiera przydatne ;) ogólnie, jak bym miała kupić wozek to na pewno wybrała bym go raz jeszcze.
Aha! Co do ciężkości, to tak jest ciężki. Na pewnO nie dałabym rady wniesc go w całości po schodach, więc wyjmuje gondole z małą i zanosze do domu i szybko biegne po stelarz który wciągam po schodach :D

Cześć dziewczyny! Miło, że tu na forum jeszcze tętni życiem ;)

Powoli zaczynam rozglądać się za jakąś ciekawą spacerówką- szukam lekkiej, łatwo składalnej (małej po złożeniu- tak, żeby zmieściła się do bagażnika małego samochodu), zwrotnej, amortyzującej wertepy i z regulowaną budą, która dobrze ochrania przed słońcem, gdy dziecko w wózku ma je na wprost siebie ;) Jednym słowem szukam ideału! Jakieś sugestie? Pozdrawiam ciepło!

Ja rowniez sie podlaczam do poszukiwan w/w spacerowki bo na wiosne bede chciała wymienic. Dodatkowym atutem musi byc jeszcze mala waga. Mieszkam na 1p bez windy z dosyc waskimi schodami i obecnie mam Jedo, ktory mnie przeraża przy wnoszeniu/znoszeniu. Czasem, az ze spacerów rezygnuje jak pomysle jaka to wyprawa dla nas.

reklama
Ja mam emmaljunge. I głęboki i spacerówkę. Wybrałam go ze względu na to, ze ma najwieksza na rynku gondole oraz spacerówkę. Po rozłożeniu dziecko śpi na zupełnie płasko, jak w łóżeczku, co ma dla mnie ogromne znaczenie. Służy naprawdę długo i pomimo tego, ze jest ciężkawy to naprawdę polecam. Swietnie sie prowadzi, amortyzuje i dziecko ma komfort jak w I klasie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry