Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to to najważniejsze dla Ciebie będzie żeby był lekki@mrsMalec po Twoich wiadomościach też zaczęłam się lepiej mu przyglądaćbardzo mi się podoba. Ważne, aby był lekki, bo w bloku nie mam windy.
Tylko jak byś go zamawialapoproś kuriera żeby Ci wniósłbo u mnie wnosił do mojej mamy bo my nie dały byśmy razy znaczy mama bo ja do dzwigania odpadam . Kurier sam do mnie co to pani zamówiła ze takie cholernie ciężkieja się patrze a to pudło do piersi mi było hahadobrze ze gość był na tyle uprzejmy ze mi odrazu wszystko wyciągnął z pudła bo sama to bym chyba nurkować w nim musiała@mrsMalec po Twoich wiadomościach też zaczęłam się lepiej mu przyglądaćbardzo mi się podoba. Ważne, aby był lekki, bo w bloku nie mam windy.
Przepiękne kolory. Muszę sobie pooglądać te wózki. A jak opinie o nich? Ma ktoś ze znajomych?Siedzę i przeglądam strony internetowa z wózkami. I coraz bardziej się zastanawiam nad cosatto. Mają ogromny wybór wzorów [emoji4]![]()
![]()
![]()
![]()
Jeśli chodzi o foteliki z zestawów 3w1 to one zazwyczaj są kiepskie i ja nie kupuje wózka razem z fotelikiem. One się po prostu nie nadają do przewożenia dzieci.Cześć dziewczyny. Ja bardziej z pytaniem co uważacie, bo od znajomych którzy mają już dzieci słyszałam, że wózki 3 w 1 to lipa. Każdy mówi, że spacerówka przydała im się maks na dwa do 3 miesięcy a i fotelik nie był przydatny. Niby spacerówki płytkie i sam wózek jest jednak cięższy. A wy macie jakieś konkretne opinie na ich temat? Dzięki za odpowiedź
Cześć dziewczyny. Ja bardziej z pytaniem co uważacie, bo od znajomych którzy mają już dzieci słyszałam, że wózki 3 w 1 to lipa. Każdy mówi, że spacerówka przydała im się maks na dwa do 3 miesięcy a i fotelik nie był przydatny. Niby spacerówki płytkie i sam wózek jest jednak cięższy. A wy macie jakieś konkretne opinie na ich temat? Dzięki za odpowiedź