reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Witaj Agutku :D

Ja też już wolę nic nie mówić :D Bo im więcej myślę, tym bardziej się boję ;) Tylko sama nie wiem, czego - czy tego, że jestem w ciązy, czy też tego, że w ciąży nie jestem??? ::)

Ale bylyby jaja ;D ;D ;D jak berety :p :p
No ale cudne to by bylo, i zalozycielka tematu taka sliczna wpade by zaliczyla ze hoho :)
Nic to...czekam w milczeniu dlaej. Do 6 grudnia tak ?

Elżbietka pisze:
zobaczysz, nie zaleje cię tym razem :)

Zobaczymy ;)

Na razie ponarzekam sobie na mdłości ::) Prawie nic nie mogę jeść, ani pić. Wmusiłam w siebie herbatę, teraz piję barszyk..
Bierze mnie ochota na coś, ale jak tylko to przygotowuję, wyjmuję, widzę, od razu mi ochota przechodzi i żołądek wędruje do góry ::) No i "bekam" jak świnka cały czas :-[ Dobrze, że dziś nigdzie nie wychodzę ;) Zobaczymy, co się jutro będzie działo na uczelni ;)

reklama
malaga pisze:
Elżbietka pisze:
zobaczysz, nie zaleje cię tym razem :)

Zobaczymy ;)

Na razie ponarzekam sobie na mdłości ::) Prawie nic nie mogę jeść, ani pić. Wmusiłam w siebie herbatę, teraz piję barszyk..
Bierze mnie ochota na coś, ale jak tylko to przygotowuję, wyjmuję, widzę, od razu mi ochota przechodzi i żołądek wędruje do góry ::) No i "bekam" jak świnka cały czas :-[ Dobrze, że dziś nigdzie nie wychodzę ;) Zobaczymy, co się jutro będzie działo na uczelni ;) :) :)
Dziewczyno ja tu czuje fasolke .Czulam ja u Lilith i tu tez czuje. :) :)

Do góry