reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

malaga pisze:
Agutek pisze:
Hej malaga, a moze jednak wtedy to nie byla owualcja tylko wlasnie w dniu plamienia? Moja gin mowila, ze niektore kobiety maja owulacje z plamieniem gdy ta jest bardzo mocna?

Też tak pomyślałam, ale w takim razie @ powinna przyjść ok 34 dc ::) Takiego długiego jeszcze nie miałam ::)

Nasze organizmy lubia rozne figle platac...Mi raz sie cykl zrobil 48-dniowy, tez nie wiadomo czemu ??
Malaga, poczekajmy jeszcze kilka dni i zobaczymy co sie wydarzy. Jakby nie bylo bedzie dobrze prawda?? ;D

reklama
Wiem, powtarzam sobie, że już się nigdy nie dam nabrać, ale pewnie zaliczę powtórkę z rozrywki ;)

Dobrze musi być ;) Muszę po prostu odczekać swoje ;)

Agutek pisze:
Hej malaga, a moze jednak wtedy to nie byla owualcja tylko wlasnie w dniu plamienia? Moja gin mowila, ze niektore kobiety maja owulacje z plamieniem gdy ta jest bardzo mocna?

Myślę i myślę, wiem, że nic nie wymyślę ;) Ale jednego jestem pewna - 13 dc na pewno była owulacja, albo nie było, ale na pewno też nie było jej 20 dc. Zaraz na drugi dzień, 14 dc, śluz zaczął się zmieniać, zgęstniał - zmienił się w typowy śluz niepłodny. Poza tym szyjka macicy się obniżyła i stwardniała. Zmieniła się 20 dc - tak jak pisałam, wydawała mi się bardziej miękka i "duża" ::)

Czy jest możliwe, żeby śluz sobie, a owulacja sobie?? ;) Czyli śluz płodny zmienia się w ciągu cyklu w niepłodny, ułożenie szyjki macicy też, jak w książce, a owulacja sobie przychodzi wtedy, kiedy te dwa czynniki wskazują, że są dni niepłodne ???

Malaga ja tam nic nie wiem .Jedno Ci powiem test testem a okaze sie czy dostaniesz czy nie,.Nasza podswiadomosc rzeczywiscie moze wiele zdzialac ale az tyle tych objawow.????????????
Pozyjemy zobaczymy. ;) ;) ;)

Ja też nic nie wiem, Magdalenkakol ::) W tym cyklu co jakiś czas odzywają się moje krzyże - od owulacji 13 dc, do 20 dc bolały mnie jak teraz, 20 dc -jak ręką odjął, teraz znowu boli jak diabli - pewnie dlatego m. in. nie mogłam spać.. może przez to takie objawy?

Masz rację - nic nie wymyślę, choć szukam, zupełnie niepotrzebnie - czekam teraz na @...

Mam nadzieję, że nie nabawiłam się jakiegoś zapalenia jajników :o Nigdy nie miałam, ale ponoć wtedy bardzo krzyże bolą - tak jakoś ból promieniuje ::)

No nic, jak mi nie przejdzie - lekarz.

A teraz uciekam na zajęcia.

Miłego dnia :D

Malaguś- testuj dziewczę i bedzie wszystko jasne;):):)-och jak badzo chciałabym by spełniło sę Twoje marzenie- bys została mamusia;)!
Trzymam piątachy!
i życzę również- MIŁEGO DNIA!

reklama
Elżbietka pisze:
malago, ja jakos przestaje wierzyc testom sikanym,moze pójdź w Mikołajki i zrób bete??

Malaga ja też popieram Elżbietkę... sama wiem z własnego doświadczenia jak te testy mogą wprowadzić człowieka w błąd...
Czekaj cierpliwie co dalej zdziała twój organizm... Trzymaj sie cieplutko :)

Do góry