reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
dzięki madziujka
cieszę się, że was znalazłam
wiesz.. oboje chcielibysmy maleństwo.. moj ukochany ( jeszcze nie mąż) powiedzial mi któregoś dnia, że chciałby być młodym rodzicem. że nie chciałby rodzicielstwa zostawiać na później. A ja jak to kobieta, teraz nie mogę o tym zapomnieć
dodatkowo mój niepochamowany instynkt macierzyński odezwał się ze zdwojoną siłą. A moje kochanie chyba się przestraszyło i unika tematu
no coż, muszę się nauczyć cierpliwości (a cierpliwa nie jestem 

)
wiesz.. oboje chcielibysmy maleństwo.. moj ukochany ( jeszcze nie mąż) powiedzial mi któregoś dnia, że chciałby być młodym rodzicem. że nie chciałby rodzicielstwa zostawiać na później. A ja jak to kobieta, teraz nie mogę o tym zapomnieć
Madziuja
Ludki Cudki :o)
Ivi jak wiesz na wszystko jest czas... A faceci to tak maja że zminiają swoje nastwienie...ale tym sie n cnie martw..jak dzidzia się pojawi to napewno oszaleje ze szczęścia i będzie dumny jak PAW!! Zobaczysz!! A Tobie się nie dziwie że Cię woła juz natura...my to tu przechozimy co miesiąć hihiii
Julinka
Mamy październikowe 2007
Hello Ivi ;D ;D ;D ;D
Ja i moje kochanie też jesteśmy młodzi i chcemy miec dzidziusia...

Życzę bardzo szybkiej wpadeczki kontrolowanej ;D ;D ;D ;D
Ja i moje kochanie też jesteśmy młodzi i chcemy miec dzidziusia...
Życzę bardzo szybkiej wpadeczki kontrolowanej ;D ;D ;D ;D
ivi
uzależniona;) // I.2010
dziękuję Julinka :*
niestety jak na razie to zbiera mi się na @
wczoraj caly dzien plakalam bez powodu i czepialam sie wszystkiego - az mi dzis glupio
a o północy zaczełam czyścić kwiatka, bo stwierdziłam, że ma za dużo suchych listków- oczywiście robiłam to w sypialni po zapaleniu pełnego świetła
podziwiam moje kochanie ze wytrzymuje ze mna w czasie PMS 
cieszę się że jest na dużo - młodych, dzielnych, które mimo młodego wieku i w sumie cały czas niepewnej przyszłości starają się oto najpieknięsze co może być w życiu- o danie życia małemu człowieczkowi
niestety jak na razie to zbiera mi się na @
cieszę się że jest na dużo - młodych, dzielnych, które mimo młodego wieku i w sumie cały czas niepewnej przyszłości starają się oto najpieknięsze co może być w życiu- o danie życia małemu człowieczkowi
Elżbietka
mother of two sons&angel
IVi, widok dwóch kreseczek na teściku to najcudowniejsze uczucie
i daje tyle szczęscia
życe ci zebys zobaczyla je jak najszybciej 
Elżbietka
mother of two sons&angel
a ja wczoraj dalam pierwszy popis ciazowego humoru ;D
mąz był przerażony :laugh:
mąz był przerażony :laugh:
reklama
Julinka
Mamy październikowe 2007
Elżbietko Co to za popis mężulkowi sprawiłaś... ??? ;D
Niestety homorek w czasie PMS mamy okropny...no ale cóżjak kochają to wytrzymają... ;D ;D ;D
Niestety homorek w czasie PMS mamy okropny...no ale cóżjak kochają to wytrzymają... ;D ;D ;D
Podziel się: