• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

Tak, planuję, chociaz nie wiem czy tak do końca można traktowac cycek jako posiłek, Antek juz sie nim nie najada, w zasadzie tylko popija
A bedziemy rezygnować z kaszki na śniadanko

reklama
A u mnie jest tak
9a10 kaszka mleczno ryżowa
12a13 jest słoiczek owocowy lub świeży owoc
14a15 obiadek zupka lub ziemniaczki z mięskiem
17a18 deserek lub ciasteczko
19a21 kolacyjka mleczko z kaszką lub kaszka
i jeśli Dominika nie śpi do 23 to jest później 150ml mleka i zasypia

też musze zmienic z tym zasypianiem z butlą.

dzięki dziewczyny za odzew!
Buziaczki.
i jeszcze tak na dodatek bo dawno zadnego zdjęcia nie wklejałam zresztą dawno mnie tutaj nie było...

Mama z brzdącami :) a raczej brzdące z mamą ...:) :) :)

A oto moje kochane dzieciaki :

u nas jest tak
ok 8 godz 180 mleka potem ok 10 godz jabluszko 11 godz 180 mleka 14 godz obiadek ok 16-17 120-150 mleka potem ok 18 deserek i ok 19-20 butla do spania ok 180 czasami 210

czy to za duzo??? kaszek nie lubi wiec jej nie daje!!!

To nasza Natalka chyba je najmniej ze wszytskich. Ok 8-9 cycek, potem 10 słoiczek( jogurcik z owockami, lub twarożek), 14-obiadek, jak mi sie oczywiscie uda w nią wcisnąć, 15 cycek (ale tego jako posiłek nie mozna traktować) 16-17 owocki (dziś np. był ryż z jabłkami), 19 kaszka i koniec. Nie wiem z czego ona ma ten power, normalnie Elektrownia Atomowa ;) :-D

Pare dni mnie nie było a tu taka nadprodukcja!!! Justyna śliczne masz dzieci! jak ja chciałabym mieć bliźniaki... U nas mała dietka, bo pare dni temu Oliwka wymiotowała po kolacji, albo ją przekarmiłam, albo jej coś zaszkodziło (zmieniłam kaszkę pare dni wcześniej). No i teraz porcje sa zmniejszone i nieco wróciłyśmy do podstaw - z owocków tylko jabłko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry