Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Po kontroli u lekarki możemy spokojnie wprowadzać wszystko, co jest do wprowadzenia po 9 m-cu
Jagoda może dostawać kluseczki i inne rzeczy zawierające odrobinę białka, ale samego białka z jajka na razie mam jej nie dawać.
Może dostawać jogurt i serek, ale jak powiedziała lekarka tylko nie danonki , ale jakieś zwykłe, naturalne.
Kurcze co lekarz to opinia....
Nasza doktorka nie pozwoliła dawać nic z nabiału az do pierwszego roku, żadnych serków, jogurtów... nic.... i to jeszcze było przed tym, jak Antoś dostał uczulenie na nabiał.
Koleżanka ma miesiąc starsza córcie i karmni ja wszystkim!!Pani doktor pozwoliła!
Na razie i tak mam zamiar poprzestać na jogurtach w napojach z gerbera.
Pisałam, że Jagoda zazwyczaj je słoiczki. W tych po 9 m-cu są już kluseczki, więc pewnie je dostanie. Nie wiem, czy się zmotywuję do tego, żeby samemu jej zrobić makaron ;p
Na prawde co lekarz to inna opinia.
Moja Pani doktor powiedziała nam że można wprowadzać serki takie naturalne.
A było to jakoś a w grudniu.Dominika je serki i nic jej nie jest.
Co do kluseczek to niunia je bardzo ladnie makaronik jedno jajeczny.
Nie wiem czy już pisałam ale chyba nie.Kupiłam ostatnio jogurty dla Victora od 10 mieś.zjadał szybko i nic mu po nich nie jest Jogurciki z firmy Nestle-Alette nie wiem czy są też w Polsce
Vici - nie widziałam u nas takich jogurtów, ale może są, tylko nie zauważyłam.
Ja robię co jakiś czas jogurt w domu. Mojej Karolci bardzo zasmakował, może Kuba też polubi. Chociaż wiem, co w nim jest, a koszt wytworzenie prawie żaden:-).