reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

reklama
Vici - to "poważne" jedzonko już próbujecie. My jeszcze mięska nie wprowadzaliśmy, ale myślę, że reakcja byłaby jak u Ciebie:-D;-)

Tak to w słoiczkach jest po 4 miesiącu , choć ostatnio kupiłam mu Gerbera pisało od 4 z kurczakiem a w innym sklepie identyczny słoik (wszystko identyczne) a pisało po 6 miesiącu , i wtedy zdębiałam:eek: .
Widocznie mieli z różnych dostaw .

witajcie :-) Natalka tez ju zje dania gerberka z indyczkiem i nawet jej smakuje, w ogóle dania gerberka są pycha, a hippa beee :-) A mamy zupka ( dziś zrobiłam jej pierwszy raz sama) tez nie za bardzo jej wchodzi :-( oj chyba bede musiała częściej próbowac coś swojego, żeby sie do sło
iczków nie przyzwyczaiła, bo zbankrutujemy :-)

Moj Kacper je zupki z mieskiem i obiadki. Sama mu robie zupke jarzynowa z mieksiem i bardzo mu smakuje. Na poczatku pierwsza lyzka jest zdziwienie, bo to nowy smak a tak nie ma problemow.

Zreszta moje dziecko jest wszystko zerne. Ostatnio jadlam suchy chleb i mialam Kacpra na rekach, to mi zabral to kromke i sam zaczal jesc. Gdy ja mu zabralam bo moglby sie zakrztusic to wielki ryk byl.

Dzisiaj to samo, musialam mu dac jablka zeby z niego sok chociaz sobie polizal bo sie patrzyl swoimi slipkami tak, ze nie wiem co, a jak dostal jabuszko to uchichany byl i smial sie w glos. Jablko sie skonczylo i trzeabylo drugie, a na trzecie juz nie mialam sily to Kacper dostal butle.

A u nas znów sie nie udało po 3 dniu podawania gruszki Hipp Kubuś dostał wysypki:-( już sama nie wiem co mu teraz dać do spróbowania

Rena - może odczekaj, chociaż tydzień, potem spróbuj coś innego.

Ja wczoraj pisałam, że Kuba nie je kaszek, a wieczorkiem udało mi się namówić go na kaszkę malinową. Początkowo się krzywił i wypluwał, ale tak go zagadałam, że w końcu zaczął jeść i troszkę tego zjadł:-). To dzisiaj też dostanie, zobaczymy co będzie;-)
Margarett - mojemu Kubusiowi zupka domowa bardziej smakowała, ale może dlatego, że słoiczkową zjadł wcześniej tylko jedną. Może Natalka też się przekona:-)

reklama
priscilla - ja nie wiem jakie herbatki moglabym dawac malej bo po kazdej cos jest ... rumianek, koper, jablko ... a slodzic wody nie bede bo jestem przeciwniczka slodzenia napojow ... no chyba ze miodkiem ale to jeszcze nie ten wiek ;D

Do góry