reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

sandra - juz sa mlode ziemniaki??? wow.
Pewnie jakies zmutowane ;-):-p ale sa :-):-):-)

Bedytka, Ollesia, dam znac jak znjade takie urzadzenie :tak:

Sarze apetyt ostatnio dopisuje i to bardzo :szok:
Wczoraj zjadla:
na sniadanie mus ze zbozami
na drugie sniadanie danonka
w bielsku zjadla 4 plasterki poledwicy drobiowej
pozniej ogromny talerz zupy z lanym ciastem, marchewka i miechem
pozniej banana
pozniej parowke
pomiedzy posilkami wypila 2 soki i zjadla Misia Lubisia :-)
na wieczor butla juniora, a w nocy butla soku! :szok:
A przedwczoraj przeszla sama siebie, bo zjadla 2 duze sniadania z pomidorem, serkiem bieluchem, musem ze zbozami, 2 daniowy obiad, podwieczorek, kolacje, mleko i soki!

reklama
OPIEKACZ / GOFROWNICA / GRILL 3w1 FV/GW (304214309) - Aukcje internetowe Allegro
Gofrownica + opiekacz ARIETE DISNEY - WARSZAWA (305439761) - Aukcje internetowe Allegro
ELDOM Gofrownica,Opiekacz,Grill w 1 gw.24 mc-e SS (304663526) - Aukcje internetowe Allegro

Sandra - Sara rzeczywiscie ma apetyt. Brawo !

Moje dziecko ma apetyt owszem, ale taki jak jego tatus. Codziennie musi byc cos innego, cos nowego, bo sie nudzi jedzac dwa dni to samo. Raz je marchewke gotowana, a za drugim razem jej nie je i tak ze wszystkim.

A teraz jak siedzi u babci, to zje wszystko .... pod warunkiem,ze bedzie to na talerzu pra dziadka. Wtedy wyjada mu wszystko. I obaj sie karmia. Mama mowi, ze musi dawac dziadkowi na talerzu pol obiadu dla Mateuszka, a drugie pol talerza obiadu dla dziadka. A i tak im sie to wszystko miesza;-)

kurcze, co tu zrobić żeby i moje dziecko zaczęło jeść:-:)-( u nas przez przeziębienie i wczorajsze problemy z żołądkiem, julcia zjechała z wagi o 800 g:szok::szok::szok: czyli waży 8300:-:)-(

ja nie mogę:szok: Sara je więcej ode mnie:-):-):-)
Ode mnie tez :-D:-D:-D Nie wiem skad u niej ostatnio taki apetyt! Widze, ze zaczyna sie z niej pulpet robic :baffled::-p

Ewus, zobaczysz, Julcia w koncu zacznie jesc! Najwazniejsze, ze jest zdrowiutka i prawidlowo sie rozwija! :tak: Ja naprawde bylam takim samym niejadkiem, a teraz sama widzialas jak wyroslam ;-):-)

Dominique, Ipanema, dzieki za linki :tak:Na pewno na ktores sie zdecyduje, bo nasz stary toster nie nadaje sie do robienian tostow dla Sary (teflon zlazi :-p)

reklama
Do góry