reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

reklama
A ja nie wiem jakiej firmy mam niekapek. Piotrus dostal od cioci taki zestawik (niekapek, kilka zamykanych pojemniczkow, lyzeczki i widelczyk), ale juz dawno wyrzucilam opakowanie, a na pojemniczkach nie ma logo. Ale kubek jest bardzo prosty a ustnik plastikowy. Piotrusiowi nawet wychodzi picie z tego kubeczka. :-)

aga- ja mam dwa - Canpola i Aventu. Z obu mały nie chce pić, bo nie podoba mu się twardy ustnik :>
Ale dziś wybieram się na zakupy i poszukam miękkiego ustnika, może znajdę...

mada - gratulacje dla Ami!

Pszczola ma niekapki (tzn. ustniki miekkie) z Canpola i z Aventu i z obu pije bez problemu. Smoczka (Canpol silikonowy do papek) uzywamy tylko do wieczornej kaszki.

Nie dostałam dziś ustnika miękkiego do niekapka Aventu :( ale kupiłam za to taki gumowy ustnik do picia, co zakłada się go do butelki, bynajmniej nie jest niekapkiem ;) ale może przynajmniej mały załapie o co chodzi z piciem z takiego urządzenia ;)

reklama
Do góry