reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

Ewus, niec sie nie martw, ja tez nie pamietam kiedy sama robilam jakies kluski - zawyczaj kupujemy gotowe z formy Jawo - sa swietne :tak:

A ja wczoraj na obiad zrobilam krupnik, a na drugie racuchy drozdzowe z jablkami na jogurcie :tak: Sara wcinala az sie jej uszy trzesly :-D

reklama
A ja wczoraj na obiad zrobilam krupnik, a na drugie racuchy drozdzowe z jablkami na jogurcie :tak: Sara wcinala az sie jej uszy trzesly :-D

sandra, a wkleiłabyś przepis na te racuchy??? kiedys robiłam, ale już zupełnie nie pamiętam jak...

aaa... i w końcu wypróbowałam twój przepis na gołąbki:tak::tak: pychotka!! tylko miałam troche problemu z kapustą...ale mam nadzieję, że kiedyś dojdę do wprawy:tak:

A ja polecam gofry, moja mała się nimi objada. Niby niejadek a jak widzi jak robie to ręce w górze. Ostatnio nawet z kakaem jej smakują.

Musze wlasnie zakupic takie urzadzenia z wymiennymi wkladkami, zeby mozna bylo piec w nim gofry, tosty itd. :tak:

A ja dzisiaj na obiad robie rosol z lanym ciastem i koperkiem, a na drugie duszone udka z kurczaka, do tego mlode ziemniaczki i surowka z marchewki z jablkiem i sokiem z cytryny :-) Jak mam wolne to moge poszalec ;-);-);-)

sandra - juz sa mlode ziemniaki??? wow.

Mateuszek u mojej mamy to tylko je. Babcia ciagle cos wymysla, a ten wcina. Pradziadek tylko glowa kiwa i co dziwne, powtarza .... on za duzo je! ;-) hehe.

Takze jak sie domyslalam, z waga nadgonimy sierpniowe panny.
Waga jak zaczal stolowac sie u babci byla 11, 200. Po dwoch tygodniach zobaczymy jak duzo wzrosla ;-)

Sandra gofrownice kup taka ciężką jak dawniej robiono w NRD. Te delikatne chińskie sa nic nie warte, za to te ciężkie polskie są porządne. p.s. Kiedy Ty masz czas na te gotowania, pozazdrościc ja lubię pichcic ale ciagle teraz brak czasu:-(

reklama
Sandra, ja tez jestem zainteresowana takim sprzetem! :-) Piotrus zrzucil ostatnio nasz toster z polki, pekla obudowa i wszystkie kable i sprezyny wypadly ze srodka. A o gofrownicy od dawna marzylam... Super,ze mozna miec dwa w jednym. :-)

Do góry